17.8 C
София
понеделник, юни 5, 2023

Ивелина от „Ергенът“ спечели трето място на Мис Туризъм Интернешънъл 2023 СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Ивелина от „Ергенът“ спечели трето място на „Мис Туризъм Интернешънъл“ 2023. Конкурсът се провежда във Филипините, като на финала участие са взели представителките на 11 държави.
Първо място спечели „Мис Индия“. А в 24-часово стори в профила си в социалните мрежи Ивелина публикува кратко видео с победителката, както и със заелата четвърто място „Мис Южна Африка“.

И Ивелина аут от „Ергенът“, но след шоуто двамата с Евгени ще… СНИМКИИвелина от „Ергенът“ нагорещи мрежата със СНИМКИ 18+

Проверка по рама

„Много съм горда от доброто представяне на този престижен конкурс. Благодаря на уважавания г-н Симеон Донов, който е мой мениджър в тази област!“, споделя с вълнение риалити звездата, която е родом от Бургас и се занимава с рисуване.
Победителката „Мис Индия“
Ивелина завършва бакалавърска степен по стенопис, магистърска по живопис и специализация по интериорен дизайн в Испания. През 2021 г. реализира първата си самостоятелна изложба „Пространства и хоризонти“ и е номинирана за „Млад художник на годината“.

В момента тя работи като учителка по изобразително изкуство в частно училище в София и определено показва често, че знае как да печели мъжкото внимание.

Магазин за Акумулатори

Припомняме, че палавата брюнетка напусна романтичното шоу „Ергенът“ на 13 април и както виждаме – това, което й се случва след това, й носи много повече дивиденти от престоя в луксозното имение на шоуто./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията Ивелина от „Ергенът“ спечели трето място на Мис Туризъм Интернешънъл 2023 СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ