България

Измамата на ГЕРБ: ГКПП „Капитан Андреево” се задръсти от рейсове за вота, Ердоган праща ходещи бюлетини (ГЛАСУВАЙТЕ, за да спрем мафията)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Схемата на ГЕРБ за рекорден внос на ходещи бюлетини от Турция вече е в ход.

 

Десетки рейсове, натъпкани с изселници с двойно гражданство, обсадиха ГКПП „Капитан Андреево” за балотажа утре, според договорката между Бойко Борисов и Реджеп Ердоган, докладва очевидец пред Новините Днес.

Проверка по рама

 

Целта е с машинации, сред които гласуване в няколко секции и небивала мобилизация на балотажа утре между президента Румен Радев и претендента на шайката ГЕРБ Анастас Герджиков, отровната партия на Борисов да успее да пробута своя мъпет за държавен глава.

 

Както първо Новините Днес писа, президентското кресло е последният шанс на мафията да успее да запази Иван Гешев като главен прокурор, което ще направи разследванията за милиардните кражби срещу бандата на Бойко невъзможни.

Магазин за Акумулатори

 

Поради небивалата мобилизация за балотажа на добре платените ядра на ГЕРБ и ДПС единственият шанс на Радев да продължи политиката на изчистване от корупцията е България да излезе и гласува масово. Иначе шансът да правото да бъде съборено от престъпниците е огромен, предупреди източник на Новините Днес.

Към момента рейсовете, идващи от Турция, буквално са задръстили ГКПП „Капитан Андреево”. Опашката е се вие заради проверки на влизащите в България ден преди балотажа.

 

По информация на БНТ на пункта тече и специализирана полицейска операция срещу контрабандата на Икономическа полиция, Агенция „Митници”, НАП и Автомобилната администрация.

Материалът Измамата на ГЕРБ: ГКПП „Капитан Андреево” се задръсти от рейсове за вота, Ердоган праща ходещи бюлетини (ГЛАСУВАЙТЕ, за да спрем мафията) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button