20.2 C
София
вторник, юли 16, 2024

Изповед в Novinite-Dnes.eu: Влюбена в Румен Радев се оплака от НСО тормоз (СНИМКИ + СИГНАЛ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

„Полицаят Николай Ангелов използва името на Национална служба за охрана без да е упълномощаван от НСО, без да му е нареждано, за да ме преследва“.

Това става ясно от сигнал до Novinite-Dnes.eu от тежко влюбената в президента Румен Радев плевенчанка Петя Аврамова. Както се вижда от изпратените от дамата снимки, сигналът е входиран и в прокуратурата.

Според Петя Трендафилова пресата от ченгето Николай Ангелов е заради опасения, че може да е опасна за държавния глава, тъй като много често присъства на събития с Румен Радев.

„Ужасена съм! И не зная какво ми се случва! Присъствала съм на негови мероприятия в страната, уважавам го, обичам да го слушам, вярвам му!

Присъствам в качеството си на гражданин на мероприятията му. А книжките за него разпространявам в библиотеки, до градове, села, кметове и са различни, касаещи посещенията му. Пиша по-скоро статии. Президентът Радев е достоен президент и за достойните личности трябва да има история за бъдещите поколения”, смята влюбената Петя.

Проверка по рама

Материалът Изповед в Novinite-Dnes.eu: Влюбена в Румен Радев се оплака от НСО тормоз (СНИМКИ + СИГНАЛ) е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ