18.3 C
София
събота, септември 23, 2023

ИЗПОВЕД: „Явор Божанков беше мой студент, посипвам си главата с пепел, че го пуснах“

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Международният анализатор Боян Чуков написа коментар в социалните мрежи по повод истерията на червеното творение в ПП Явор Божанков срещу президента Румен Радев. Чуков проследява политическата му кариера и по думите му в момента депутатът е еднакво удобен за целия политически спектър в милата ни Родина.
Ето какво пише анализаторът:

Божанката, любимец и откритие на Радан Кънев за българската политика, отново се прояви като интелектуален фар в тъмната и мрачна българска вътрешна политика.
Божанката иска да „резне“ конституционните правомощия на Радев и да забие гол във вратата на „тиранина“ Путин на наш терен.

„Явор Божанков беше мой студент, посипвам си публично главата с пепел, че го пуснах!“, заяви проф. Пламен Киров.
Засега само Корнелия се спотайва и не коментира блестящите интелектуални финтифлюшки на нейния бивш фаворит и бивш пивот в лявото политическо пространство, който е и обожател на украинските азовци. След като Нинова вкара Божанката в парламента… тя се отзова мощно на най-съкровените стремежи и мечти на левия електорат да си има много свой човек сред депутатския корпус.

Проверка по рама

Сега на Божанката се радват Кирчо, Кокорчо и съзвездието пепейци. Политическата действителност в България показа, че Божанката е еднакво удобен за целия политически спектър в милата ни Родина. Универсален.
Сърдечни поздрави на целокупния български електорат, който гласува редовно за политическия гений Божанката! Това гарантира блестящо бъдеще на България!

Материалът ИЗПОВЕД: „Явор Божанков беше мой студент, посипвам си главата с пепел, че го пуснах“ е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ