България

Източник от ДАНС пред Новините Днес: Путин дава €200 млн. за коалиция на Бойко, Доган и Копейкин

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Владимир Путин готви щедра финансова инжекция за своите васали в България, които отново гледат към управлението – ГЕРБ, ДПС и подкрепящата ги „Възраждане” на Костадин Костадинов.

Според източник на Новините Днес от ДАНС контраразузнаването се е сдобило с информация, че Русия е готова да плати 200 милиона евро, за да предизвика предсрочни избори в България, които да удовлетворят геополитическите амбиции на джуджето в Москва.

Матрьошките на Путин: Бойко, Доган и Копейкин ревнаха дружно за предсрочни избори (хунтата ухажва „Възраждане”)

Резултатът от предсрочния вот трябва да изведе на повърхността пяната, която се опитвахме да изчистим – коалиция между ГЕРБ, ДПС, „Възраждане” и, ако е нужно, подкрепа от БСП.

Изброените партии са очевадната пета котлона на Москва заради зависимостта на техните лидери от Владимир Путин, която личи в техните действия през годините.

Бойко Борисов, например, наля 3 милиарда лева, за да осигури път на руския газ до Сърбия, Унгария и Хърватия през т.нар. „Турски поток”, който Мутрата нарича „Балкански”, макар България да не получава и атом синьо гориво по тръбата.

Въпросните 200 милиона евро, които диктаторът Путин дава, за да свали правителството, ще отидат по чекмеджетата на партийните вождове, които пък ще отпуснат някаква част за купуване на избори и всички съпътстващи престъплението машинации, категоричен е дансаджията пред Новините Днес.

Материалът Източник от ДАНС пред Новините Днес: Путин дава €200 млн. за коалиция на Бойко, Доган и Копейкин е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort