8.5 C
София
понеделник, март 27, 2023

Изумително! Окото, което избереш, показва какъв си…

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Kaзват, че очите са прозорец към душата. Напълно съм съгласна с това. Очите говорят много за характера на човек. И сега ще ви го докажа!
Да направим заедно един удивително точен тест, на който би завидял всеки профайлър! Изберете си око и вижте какъв е характерът ви! А после споделете с нас резултата…

1. Открит и отворен към света
Ти си точно това – човек, който без колебание отваря сърцето си за хората около себе си.

Според теб е по-добре да поемеш риска да бъдеш наранен, отколкото да се затвориш за света, издигайки прегради около душата си.
В същото време обаче, не обичаш да говориш за проблемите и страховете си – вярваш, че трябва да се справяш с тях сам. И го правиш. Макар че това понякога наистина те изтощава. Не си свикнал да искаш помощ, но с готовност подаваш ръка на всеки. Да бъдеш там за другите, да се раздаваш, да подкрепяш, да разбираш – това е твоето призвание!

Проверка по рама

2. Съпричастен и ангажиран
Ти винаги се опитваш да постъпваш правилно.

Вярваш, че всяко нещо, което правим, без значение малко или голямо е то, оказва влияние върху живота на другите.

Затова се стараеш да постъпваш отговорно и добре премисляш всеки свой ход, преди да го предприемеш. Опитваш се да предвидиш как ще се отрази на хората около теб, има ли опасност думите или действията ти да наранят някого. Изключително тактичен и чувствителен си. Лесно се поставяш на мястото на другите. С готовност участваш в благотворителни каузи. Опитваш се да бъдеш възможно най-добрата версия на себе си, за да изживееш максимално ползотворно времето си на тази планета…
3. Гледащ към миналото… повече, отколкото към бъдещето

За съжаление, имаш склонността да оставяш сенките на миналото да потулят светлината на днешния ден. Често се обръщаш назад, съжалявайки, самообвинявайки се, страдайки. Знаеш, че по този начин не помагаш на себе си, но понякога това просто е по-силно от теб. Убеден си, че грешките от миналото са белязали пътя ти и са предопределили бъдещето ти. В същото време на повърхността хората виждат слънчев и енергичен човек, от който сякаш струи неизчерпаема енергия. Само ти обаче си знаеш какво става вътре в душата ти.

Магазин за Акумулатори

Един съвет: изхвърли скелетите от гардероба. Изхвърли направо целия гардероб! Пренареди мебелите. Освободи място в стаята. И в душата си.
Спри да гледаш назад! Бъдещето е пред теб и можеш да го промениш във всеки един момент – не променяйки миналото, а променяйки настоящето. Променяйки себе си…

4. Анализиращ (това) 

Обичаш да премисляш всичко. По много пъти. И от много ъгли. Винаги търсиш нова гледна точка, скрит смисъл. За теб животът е като пъзел и ти доставя истинско удоволствие да виждаш как различните парчета се напасват едно, спрямо друго. Често така се губиш в мислите си, че на околните им се струва, че забравяш за реалността. Истината обаче е, че ти всъщност анализираш реалността.
Имаш силно развита интуиция, която ти помага да разтълкуваш по-добре смисъла на нещата, които се случват около теб. ..

Затова хората често се обръщат търсят съветите ти – думите ти винаги им помагат да намерят по-лесно пътя си. За съжаление, ти самият трудно намираш пътя си. Често изпитваш неувереност и колебание как да постъпиш. Ако за теб изборите, които другите правят, са като прочетена книга, то изборите, които стоят пред теб, са terra incognita. Вслушвай се повече във вътрешния си глас. Той винаги знае кой е правилният отговор.

5. Загадъчен и непредсказуем

Това си ти. Човек на противоречията. Мистериозен. Понякога объркващ. Но винаги искрен. Настроението ти често се мени и е трудно (дори за теб самия) да се предвиди следващия ти ход. Съзнателно или не, ти не разкриваш всичко от себе си.

Единици са тези, които могат да кажат, че наистина те познават добре.

Пазиш се от околните. Трудно ги допускаш в личното си пространство. Говориш малко и то само когато има какво да кажеш. Предпочиташ да наблюдаваш другите пред това да се „оголиш” пред тях. Не любопитстваш за личния живот на хората и не обичаш, когато любопитстват за твоя.

6. Чувствителен и впечатлителен

Виждаш всичко. И помниш всичко. Каквото и да се случва около теб, незначително или не, оставя своя отпечатък върху съзнанието и душата ти. Лесно се смееш. И лесно плачеш. Поводът може да е всякакъв – хубава песен, която ти навява спомени, романтичен филм или дори телевизионна реклама.

Гледаш на света с широко отворени очи. И душа.

Понякога хората трудно разбират тази твоя, по детски чиста, впечатлителност. Но по-тъжното е, че остават слепи за твоята ранимост. Затова често те огорчават, без да го съзнават. Ти обаче не се променяй. Да запазиш детето в себе си – това всъщност е най-голямото постижение за един възрастен…

7. Страстен и енергичен

Всеки, който те познава, може да те опише с една дума: „пожар”. Ти си страстен, възпламеняващ, изгарящ. Понякога хората те мислят за нервак. Истината обаче е, че ти просто кипиш от енергия. И тя е заразителна – може да превърне и най-големия скептик в отдаден ентусиаст.

Ти не обичаш спокойните води. Искаш да откриваш нови земи. Да се справяш с нови предизвикателства. Да решаваш нови задачи.

Умът ти е изключително комбинативен и това ти помага да намериш изход от всяка ситуация. Колкото по-трудна е задачата, толкова по-голямо удовлетворението, което изпитваш накрая.  Целиш се на високо. И затова и постиженията ти са високи. Знаеш обаче, че всеки успех изисква време… и поредица от неуспехи. Затова, когато паднеш, не се отчайваш. Просто стискаш юмруци, изправяш се и продължаваш.

8. Просто… ексцентричен

Ти излизаш извън всякакви „класации”. Харесваш нестандартни неща. Обичаш да четеш автори, които почти никой не е чувал (освен определен тесен кръг от хора, които са точно толкова ексцентрични, колкото си и ти). Не харесваш блокбъстърите и масовата култура. И всякакви масови прояви.

Не робуваш на обичаи и традиции. Не плащаш „данък обществено мнение”.

Не обичаш да се бъркаш в живота на хората и не позволяваш да се бъркат в твоя. Правиш нещата, както ти харесва. Винаги следваш повика на сърцето си, дори когато не знаеш накъде ще те отведе. Не криеш нищо, а над тези, които не те разбират и те осъждат, просто се надсмиваш. Иска ти се хората да бяха по-разкрепостени, по-освободени, по- себе си. Ти си просто тоталният НЕконформист.

9. Интиутивен и съпричастен

Не е нужно даден човек да говори, за да разбереш как се чувства. Достатъчно ти е да погледнеш лицето му, да се вгледаш в очите му… Лесно разбираш дали другият е откровен с теб. Както и когато се опитват да те манипулират.

Ти си истински детектор на лъжата – улавяш фалша на мига.

В същото време сърцето ти е като попивателна за чувствата на другите. И това да кара да си наистина внимателен с тях.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ