20.2 C
София
вторник, юли 16, 2024

ИЗВЪНРЕДНО: ДАНС търси корупционен кеш към bTV и Нова телевизия, има СРС-та

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ДАНС разработва информация за корупционен кеш към bTV и Нова телевизия! Супер скандалът бе осветлен от лидера на МЕЧ Радостин Василев в блога на атакиста Ивелин Николов.

„Бях в парламента, когато излезе този запис за неофициалния кеш. Той е достатъчно основание да бъдат арестувани. Звънят на Пламен Бобоков за пари (ПП, бел. Ред.). Присъствал съм как Кирчо му звъни по подобни теми. Киро ходеше като просяк да събира пари“, шокира с изказването си Василев.

„Тези пари са ги прибирали хора от медиите. И за това има СРС-та. Има специална разработка в ДАНС по този случай. В bTV и Нова телевизия има хора, които са прибирали кеш, за да канят или да не канят определени хора“, разкри лидерът на МЕЧ.

„Има доказателства и данни, че тези телевизии са работили в брой и тези хора трябва да бъдат размазани. Особено bTV – телевизията на мафията, която трябва да бъде изтърбушена“, призова той.

Материалът ИЗВЪНРЕДНО: ДАНС търси корупционен кеш към bTV и Нова телевизия, има СРС-та е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Проверка по рама

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ