България

Извънредно! Машина смаза двама работници в Разградско

Игра на Богове -Възходът на падението
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Окръжната прокуратура в Разград ръководи досъдебно производство по повод смъртта на двама мъже при трудова злополука, съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.

Инцидентът е възникнал малко след 15 ч тази неделя в разградското село Дянково. По време на работа по разчистване на терен, възложена от земеделска кооперация ден по-рано, възникнал пожар, който нанесъл щети по тежката техника, използвана за дейността. С цел оглед на нанесените щети по техниката в неделя многофункционалната машина била вдигната и под предната ѝ работна кофа била поставена метална подпора.

Двама мъже – на 45 г. и на 57 г., които работели на обекта, се заели с ремонтни дейности по машината. Докато били там, металната подпора се разместила и кофата паднала върху двамата работници. Те загинали на място.

Работата по случая продължава. Образуваното по случая досъдебно производство е възложено на следовател от Окръжния следствен отдел и цели да се установят всички причини и обстоятелства, при които е настъпила злополуката, довела до смъртта на работниците.

Коментари

Коментара

Проверка по рама
loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

магазин за авточасти
Back to top button