13.5 C
София
неделя, май 28, 2023

Как да се отървете от мазнините по корема

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Лекарите съобщават, че употребата на определен зеленчук към менюто може да помогне за свалянето на мазнините от корема за няколко седмици.
Според тях този продукт е полезен за здравето поради високата концентрация на фибри. А повишената консумация на разтворими фибри е свързана с намаляване на скоростта на натрупване на висцерална мазнина.

По време на храносмилането, разтворимите фибри се разграждат по време на ферментацията, което предизвиква производството на късоверижни мастни киселини.
Тези видове мазнини играят важна роля в намаляването на мазнините в корема чрез увеличаване на изгарянето на мазнините и намаляване на съхранението на липиди.

Фибрите се движат бавно през храносмилателния тракт, като забавят изпразването на стомаха, за да насърчат ситост и да ви поддържат по-сити за по-дълго.

Ряпата е богата и на фолиева киселина, витамини С, Е и К – всички ключови хранителни вещества за отслабване. Освен това експертите съобщават, че този зеленчук може да намали риска от рак, затлъстяване, диабет, сърдечни заболявания и общата смъртност.
Лекарите също така съветват да правите умерени упражнения за около половин час през повечето дни и да спите поне осем часа на нощ./Zdrave.to

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ