16.2 C
София
понеделник, май 20, 2024

Как ще подейства Парадът на планетите на 28 март 2023 г. върху хората?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

На 28 март 2023 г. ще се случи важно астрологично събитие, когато пет планети застанат в един ред. Как да се държим в този ден и какво да избягваме, разказват експерти.

Колко опасен е парадът на планетите?

Всяка от планетите, които се нареждат в един ред в общия ансамбъл, в такъв момент проявява всичките си отрицателни качества и засяга областта от живота на хората, за която отговаря. И колкото повече небесни светила са в парада, толкова по-широка е тяхната сфера на влияние и толкова по-силна е тяхната енергия.

По-специално, на 28 март 2023 г. пет планети ще се подредят в една линия в небето:

  • Меркурий отговаря за ерудицията, интелигентността, информацията, пътуванията и комуникацията между хората.
  • Проверка по рама
  • Венера – в полето на нейната отговорност, чувства, емоции, романтичната страна на живота.
  • Марс е воин. Свързва се с такива качества като отговорност, целенасоченост, импулсивност, агресивност.
  • Юпитер отговаря за културните и духовни ценности.
  • Уран – счита се за пратеник на висшите сили и отговаря за масовото съзнание.

Парад на планетите: Кога и как може да се наблюдава?

Как да използваме космическата енергия по време на подреждането на планетите?

От древни времена времето на парада на планетите се смятало за мистично и способно да промени живота на много хора. В същото време, човек може да контролира тази енергия и, ако е необходимо, да я насочи в правилната посока.

Магазин за Акумулатори

В този ден можете да си пожелавате желания, да визуализирате мечтите си, свързани със сферата на влияние на планетите, участващи в парада. Забелязано е, че желанията, отправени на този ден, често се сбъдват, а извършваните ритуали са невероятно силни.

Един от тези ритуали, които нашите предци отдавна са използвали, казва, че в полунощ, по време на парада на планетите, трябва да излезете навън, да надникнете в небето и да помолите всяка планета за помощ по въпроса, за който отговаря.

Смята се, че през този период не трябва да се рискува, трябва да се избягват кавги и конфликти, бурна проява на емоции. Важно е да наблюдавате здравето си, тъй като много хронични заболявания могат да се влошат по време на парада на планетите.

Парад на планетите на 28 март 2023 г.: Прогнозата на астролозите за този ден

Какви характеристики ще има парадът на планетите на 28 март 2023 г.?

От научна гледна точка няма такъв термин като „парад на планетите“, както няма такова нещо като подреждане на планетите в една идеална линия. Но има подобно явление, когато се създава илюзията за подравняване на няколко планети по една линия спрямо наблюдател от Земята.

Според астрономите на 28 март 2023 г. такова явление няма да има, тъй като разпръскването на планети в нощното небе ще бъде много по-голямо и това вече не може да се нарече парад.

Астролозите не са съгласни с тях. Такова сближаване на пет планети крие известна опасност за хората и затова в този ден трябва да се подхожда с изключителна предпазливост.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ