9.8 C
София
събота, април 13, 2024

Какъв е най-добрият подарък за 8 март – всяка жена ще се зарадва

ПРОЧЕТИ СЪЩО

В навечерието на най-очаквания пролетен празник – 8 март – един от най-сложните въпроси, който вълнува господата, е какъв подарък за 8 март да поднесат на любимата, на своята майка, на приятелка. Цветята и бонбоните красноречиво сочат, че сте бързали и не сте имали време или желание да отделите повече време за откриване на най-подходящия подарък, че не знаете какво друго да поднесете, тоест не познавате добре дамата, което не работи във ваша полза, или още по-лошо – че просто отбивате номер, поднасяте по навик и защото така трябва, а не се стремите да зарадвате жената до вас. Ако дамата е наистина специална, поднесете специален подарък. Не визираме скъпи бижута, екскурзии, автомобили и прочие материални подаръци, макар да са очаквани от определени дами. Имаме друг отговор на въпроса какъв е най-добрият подарък за 8 март и той не включва четирицифрени суми и диаманти.

Предложенията ни е възможно да не костват финикийски знаци, но да са по-ценни от златото. Ако тя е жената за вас, ще оцени жеста и ще се наслади на вниманието и момента. Ако е разочарована, тъй като е очаквала нещо скъпо и материално, помислете дали е тя дамата на сърцето ви. Понякога нещо толкова простичко като подарък и празник, честван вероятно и по навик, може да ви разкрие истинската същност на жената до вас и да се превърне в предопределящ съдбата ви или в променящ е.

Подарък за учителка за 8 март – 5 оригинални идеи, с които ще докоснете сърцето ѝ

Какъв е най-добрият подарък за 8 март?

1. Преживяване

Вещите, дори да са скъпи, остаряват, избеляват, чупят се, развалят се. Подарете преживяване, споделено време заедно на интересно място и с интересни дейности. Полет с балон, скачане с бънджи, ескейп стая, полет с делтапланер, посещение на място, за което мечтае, изкачване на планински връх, който е на първо място в бележника с целите ѝ, изграждане на цветна градинка в двора, гмуркане, тренировка по любимия спорт или по нестандартен такъв, масаж за двама – вариантите са безброй. Помислете каква е дамата, на която поднасяте този подарък за 8 март. Настроена ли е приключенски или предпочита да бъде глезена в СПА центъра, споделяла ли е свои „шантави“ желания, които мечтае едни ден да сбъдне и осъществи, но няма време или смелост за тях? Обича ли загадките и тайните, екстремното, страха, непознатото, или предпочита да сади цветя на терасата? Откривайки сам за себе си отговорите на тези и други подобни въпроси, ще съумеете да организирате ден-приключение само за вас, ден, който ще остави следа завинаги, спомени, които не остаряват, не се развалят и не избеляват, спомени, които ще съхраните през годините и ще разтягат устните ѝ в широка усмивка, когато се сеща за вас.

Проверка по рама

Какво искат жените (за 8-ми март)

2. Подкрепа за нейна мечта

Знаете ли за какво мечтае? То може да е нещо дребно, малко или да има смели мечти. Едва ли може да сбъднете мечтата ѝ да има собствен бизнес от днес за утре, но може да я зарадвате с подкрепата си, изразена в подарък – курс по бизнес за нея. Независимо каква е мечтата ѝ, може да я подкрепите по подобен начин. Не знаете за какво мечтае? Попитайте семейството ѝ или близките ѝ приятелки. Те със сигурност знаят какъв е най-добрият подарък за 8 март за нея, съобразен с най-съкровената ѝ мечта.

3. Просто заедно

Подарете ѝ… време. В забързания материален свят е по-лесно да подарите кола, отколкото време. Отделете от своето за нея. Споделете деня и се насладете на кратка дестинация до близко местенце, което не сте разглеждали, но винаги сте искали да посетите. Ако тя е правилната за вас, ще оцени този скъп подарък – времето, вниманието, обичта, които споделяте с нея.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ