Авто

Какво е стартер

Какво е стартер

КАКВО Е СТАРТЕР ИЛИ АЛТЕРНАТОР

Има две важни части за стартиране на вашия автомобил: стартер и алтернатор. Не много хора също са наясно със съществуването на алтернатор за стартер, който всъщност е 2-в-1 парче. Ако искате да научите повече за разликите между стартер и алтернатор, тази статия е тук, за да отговори на вашите въпроси. !

🚗 КАКВО Е СТАРТЕР ГЕНЕРАТОР?

Стартер генераторът действа като генератор и стартер. Това универсално устройство действа като генератор и като приемник на електричество. Получената електрическа енергия се генерира по време на фазите на спиране и забавяне, докато генерираната енергия захранва двигателя и цялото оборудване в превозното средство.

Стартерният генератор най-често се намира между топлинния двигател и скоростната кутия. След това той действа като електродвигател, тъй като подпомага двигателя с вътрешно горене в неговата фаза на ускорение. За да направи това, той използва електрическа енергия, за да намали консумацията.

Добре е да знаете : това е играя подобрява работата“ Стартиране и спиране „. Това е функция, която при някои превозни средства незабавно изключва двигателя, когато автомобилът е спрял, и след това го рестартира веднага щом водачът отпусне или отпусне спирачката. Друг начин за спестяване carburant !

?? КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ СТАРТЕР И СТАРТЕР НА АЛТЕРНАТОР?

Каква е разликата между стартер и стартер на алтернатор?

Проверка по рама

Стартерът позволява стартирането на двигателя с помощта на акумулатор и генератор. Докато алтернатор-стартер интегрира функциите на стартера и алтернатора като едно цяло. Ролята на стартера е да задвижи двигателя на автомобила, когато се запали, той изразходва много енергия.

 

Стартерният генератор все повече е изборът на производителите. Основното му предимство е, че предлага по-тиха система Start & Stop, спестявайки гориво и замърсявайки околната среда: 3 предимства в едно!

Ремонт на стартер

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Back to top button
bahçeşehir korsan taksi