Мнения и Коментари

Какво крие моделът Маги Бадер ? “С това ли обслужи Баце” ? Категорично невъзможно ! (ВИДЕО)

Маги Бадер

Моделът Маги Бадер, която бе посочена (първоначално) от бизнесмена Светослав Илчовски, че е направила скандалните снимки и видео на бившият премиер Бойко Борисов.

Изпратеният видео материал е с шокиращо заглавие “С това ли обслужи Боко?” – естествено, че за всеки е интересно какво “крие” толкова надолу Плеймейтката.

В последствие Илчовски категорично обясни, че Маги Бадер НЕ е въпросната “Мата Хари” и пожела прокуратурата да открие сама въпросната девойка, която е обслужила и заснела Борисов.

Междувременно на разпит в прокуратурата беше извикана Магдалена Тепавичарова (Маги Бадер), която се разграничи категорично от този случай.
Тя написа в своят Фейсбук профил, че не познава бизнесмена Ангелов (Иван Ангелов – собственик на фирма ГРАДУС), също така и Борисов

⚠️ Така! Официално заявявам, че НЕ познавам г-н Борисов и г-н Ангелов. Никога в живота си не съм ги срещала, както и не съм имала допир до тези хора! Моля, всяка медия посочила името ми, да си проверява информацията! С останалите ще се видим в съда!

Проверка по рама

това бяха точните думи написани от нея.

 

След скандалните изявления на Светослав Илчовски, които буквално взривиха медийте се даде гласност на много проблеми свързани с лобизъм, олигархия и други привички на предишните управляващи.

Белязани пари при рекета за зърно – Светослав Илчовски

Магазин за Акумулатори

Целият Разказ на Светослав Илчовски ! Рекет, Заплахи, Кухи Фирми. Всичко за “Мата Хари” и Борисов.

Излезна и скандална информация относно сина на бизнесмена Иван Ангелов – Пилето, според която именно наследникът на “ГРАДУСА” е носил пари на бившият премиер:

https://skrapmetal.net/%d0%bd%d1%81%d0%be-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%be%d1%80%d0%b8/

Фамозната къща на ромските братя Иван и Лука Ангелови, също зашемети народа с нейното състояние, размери и местонахождение:

Вижте имението за 20 милиона на касиерите на Баце! ( СНИМКИ+ СКАНДАЛЕН ДОКУМЕНТ)

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button