България

Какво направи кабинетът въпреки Слави Трифонов?

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

В Библията е казано „Според делата ще ги съдите”. Така че нека си отворим очите и си затворим ушите, когато няколко пажа на Слави Трифонов си отворят устата. А това което се прави и се случва от правителството, е с исторически измерения. Правителството какво направи само за 6 месеца:

– Изведе по най-добрия начин България през пандемията

– Спря кражбите по високите етажи на властта

– Оказа се, че след спирането на кражбите има пари за медицинския персонал и за учителите и им увеличи драстично заплатите. Оказа се, че има пари и за пенсионерите

Проверка по рама

– Намери не руски газ за цена с 13 % по ниска от руския

– Намали външния дълг сериозно, въпреки неблагоприятната конюнктура в света и Европа

– Изкара наяве кражбите за милиарди от Министерството на регионалното развитие

– Повдигна авторитета на България в ЕС, както и пред другите ни съюзници

– Сложи юзда на „Лукойл”, по подобие на Румъния и те ще плащат данък печалба

– Засега не може да се започне да се търси отговорност на крадците, защото има чадър от прокуратурата. Мафията контролира директно прокуратурата. И правителството реши да започне работа чрез комисията за корупция.

Магазин за Акумулатори

– И всичко това въпреки 6-месечния саботаж на ТРОЯНСКИЯ КОН – Слави Трифонов. Ще спра дотук, защото никой не обича да чете километри, но с две думи, започна да изважда България от блатото, в което е вече от десетилетия

Е, ако това не е началото на смъртта на мафията, то не знам кое ще е и мафията даде нареждане на троянския кон – Слави Трифонов, който беше имплантиран да натисне копчето.

Просто като фасул. Само трябва да мислим и съдим по делата. И накрая, в момента в България няма трета страна и позиция, едната е Правителството, ЕС и НАТО, другата е мафията създадена и подхранвана от Русия и връщане развитието на страната с десетилетия назад.

Главните цели, определени от мафията, за обстрел са Кирил Петков и Асен Василев. Всичко друго е или илюзия или манипулация или огромна лъжа.

Пост на дисидента Петър Бояджиев във фейсбук

Материалът Какво направи кабинетът въпреки Слави Трифонов? е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort