7.1 C
София
понеделник, март 27, 2023

Какво се случва с щерката на Константин? Лицето й втрещи мрежата ВИДЕО

ПРОЧЕТИ СЪЩО
Странно видео с дъщерята на поп фолк певеца Константин втрещи мрежата. На кадрите се виждат набола мъжка брада и мустаци, а веждите й се сливат в една дебела линия.

„Душинка на тати“, пише Коцето под шокиращото видео на дъщеря си. Следват коментари от негови приятели и почитатели, които са втрещени от вида на Марияна.
Разбира се, става въпрос за приложение на телефона на певеца, чрез което е направил този поразителен ефект. В крайна сметка Марияна е все така красиво момиче, а странните кадри се дължат на забавния характер на баща й.

Самият той често поставя себе си в подобни ситуации и няма притеснение да се пусна в социалните мрежи в плашещ вид, стига това да донесе емоция и на последователите му.
„Хубавото е, че умееш да се забавляваш, смях, само смях Коце, на този ужасен живот! Бъди здрав и все така забавен“, коментират последователите му видеото с участието на неговата дъщеря, която явно също е наследила чувството му за хумор и няма притеснения да участва в подобни скечове, пише show.blitz.bg.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ