ЗдравеСветовни Новини

Канада: Стаите на Covid ER бяха празни през 2020 г., сега са пълни с ваксинирани пациенти, казва доктор | Новините Днес


Преведено от
NeedToKnow.news от Новините Днес

Д -р Рошане Килиан, лекар от спешното отделение в Оуен Саунд, Онтарио, Канада, казва, че през 2020 г. е видяла само двама пациенти, които са дали положителен тест за Covid и са имали респираторни проблеми. По време на 18-месечен период никой не беше приет в интензивното отделение със симптоми на Covid и повечето от служителите чакаха да лекуват пациенти с Covid, които никога не се появиха.

 

Той каза, че откакто бяха въведени ваксините, всичко се промени. В болницата се наблюдава увеличение на сърдечно -съдовите случаи, като инфаркти на миокарда, сърдечна недостатъчност, инсулти, перикардит и периферни съдови заболявания при млади пациенти без свързана анамнеза. Той казва, че много други пациенти се оплакват от други симптоми, като кожни обриви и кървене от носа, които се появяват след приемането на ваксината. Съобщава се, че не се водят записи колко пациенти са били ваксинирани или са имали странични ефекти. Стандартните лечения за респираторни заболявания бяха заменени с нови протоколи на Covid, които навредиха на пациентите, вместо да ги лекуват.

Гари Симс е президент и главен изпълнителен директор на болницата за здравни услуги Грей Брус в Онтарио, Канада.

Проверка по рама

 

През август те проведоха онлайн среща за персонала и задължителните ваксинации. Г-н Симс оплаква факта, че неваксинираните пълнят болници и че тази есен те ще се нуждаят от повече „педиатрични“ легла, за да се справят с очакваното пристигане на деца, страдащи от COVID-19 поради неваксиниране.

Д -р Рошане Килиан, лекар от спешното отделение в Оуен Саунд, Онтарио, присъства на онлайн срещата и попита г -н Симс дали има налични данни в болницата, за да може тя да разгледа всички тези “неваксинирани” случаи, които те попълват болницата.

 

Г -н Симс каза, че данните са частни и не са достъпни за нея, и по принцип просто каза, че хората трябва да се доверят на него и на „експертите“, които дават надеждни данни.

Д -р Килиан обяви оставката си и по -късно беше интервюирана по програмата Iron Will, където разкри, че 80% от пациентите, които е видяла в спешното отделение, са били ваксинирани два пъти, и попита: „Колко души ще убием, ако продължим с този разказ? ”

Магазин за Акумулатори

Новините Днес

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button