21.3 C
София
понеделник, юни 5, 2023

Коцето показа порасналите си деца – дъщеря му е истинска красавица! (СНИМКА)

ПРОЧЕТИ СЪЩО
Както вече писахме в „За Жената“, певецът Константин и семейството му бяха на ваканция в екзотична дестинация по великденските празници (от публикациите така и не става ясно къде точно). Компания им правиха Петко и Яна Димитрови, а „великолепната четворка“ споделяше забавни видеа и снимки от преживяванията си.

Най-голям интерес в социалните мрежи обаче предизвика кадър на Коцето в компанията на двете му деца – всички бяха изненадани колко са пораснали .
Изпълнителят не обича да поставя наследниците си в центъра на вниманието, но може би покрай Великден все пак е решил да пооткрехне завесата към тях. Мястото предразполага за летни емоции и много игри. Показателно е и видеото от басейна, в което Коцето се забавлява с момчето си.

Константин деца
Кадърът от морския бряг пък е забележителен – хваща моделите в толкова интересни позиции, че не успяваме да решим на кого повече приличат. Някои биха вметнали, че са “откраднали” най-хубавото и от майка си, и от баща си. Особено пораснала изглежда щерката на Константин. Брат ѝ по нищо не ѝ отстъпва и ако кара с това темпо, скоро ще я задмине по ръст.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ