9.6 C
София
вторник, март 21, 2023

КОЛКО ДЕЦА ЩЕ ИМАТЕ – РАЗКРИВА ТОЧНО ВАШАТА ДАТА НА РАЖДАНЕ: Проверете сега

ПРОЧЕТИ СЪЩО

 

Колко деца ще имате? Ще създадете ли голямо семейство или изобщо няма да имате деца? Отговорът на този въпрос се крие във вашата … дата на раждане

Някои смятат, че съдбата ни отдавна е записана в звездите. Не можем да избегнем нашата съдба и това, което е планирано за нас. Според това мнение бъдещето може да се знае много по-рано. Ето защо хората ходят при врачки, търсейки отговор в утайката от кафе или линиите на дланта. Ако искате да знаете броя на децата си, не е нужно да търсите надалеч. Рождената ви дата е достатъчна.

Как можете да разберете колко деца ще имате? Много е лесно. Съберете всички числа от датата на раждане. Продължете да ги добавяте, докато получите едно число. Например, ако сте родени на 1 юни 1989 г., това ще бъде вашето уравнение: 1 (първи) + 6 (юни, шести месец) + 1 + 9 + 8 + 9 (1989) = 34,3 + 4 = 7. отговорът се крие в числото седем. По-долу ще намерите интерпретации на получените резултати.

Не забравяйте, че ако сте женен, съберете номерата на двамата партньори. В такъв случай ще разберете колко деца ще имате заедно. Ако имате много силна емоционална връзка, дори и да не сте женени, трябва също да съберете числата си. Пророчеството може да не работи, ако чувството ви не е достатъчно силно или ако криете нещо важно от себе си.

Какво означават числата?

1 – има добри шансове за многобройно потомство. Трябва обаче наистина да го искате. Деца ще се появят само ако има условия за това.

2 – вероятно ще имате едно дете.

3 – звездите предсказват някои здравословни проблеми и усложнения. Потомството не е изключено, но може да възникнат трудности.

4 – очаквайте голяма група. Много е възможно в живота ви да има три или дори четири деца.

5 – това число означава две деца. Може би дори близнаци.

6 – вероятно тук ще се раждат деца с голяма възрастова разлика. Възможно е да дойде от други връзки или от осиновяване.

7 – щастлива седем означава, че вероятно ще се спрете на едно дете.

8 – Има много индикации, че осиновявате дете или ще отгледате детето на партньора си от друга връзка.

9 – най-вероятно ще имате две, момче и момиче с малка разлика във възрастта.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ