7.1 C
София
понеделник, март 27, 2023

Корнелия в депресия – нови „партизани“ сриват БСП

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Истинска драма разтърсва БСП и в частност лидера Корнелия Нинова. Соцфурията е атакувана на няколко фронта броени седмици преди изборите на 2 април, научи „Уикенд”.
Прогнозните резултати на столетницата са повече от трагични, като е видно, че партия „Възраждане” е основен „крадец“ на гласове от БСП, която в момента разчитала само на инерцията на твърдия си електорат и се хвърля в една от друга по-безумни кампании. На всичкото отгоре вече е ясно, че „Левицата” със сигурност ще влезе в парламента, прескачайки бариерата от 4%.

Нинова вече се тревожела дали ще събере и 7% на изборите след две седмици, а на всичкото отгоре гневни „партизани“ по места постоянно подливали вода на политиките на червените, научи още вестникът.
След като уж не можеше да преживее свалянето на кабинета миналата година с помощта на хората на Костадин Костадинов, само преди няма и месец на конгрес на БСП Нинова обяви, че подкрепя с две ръце позицията на „Възраждане” срещу еврото, срещу руските санкции и не на последно място постоянно прокламира, че „вижданията ни са много близки”.

Опитите на Нинова да се закачи от сега за хората на Костадинов с цел да си осигури ако не отлив на гласове, то бъдещо партньорство, удрят на камък… в самата БСП. По места активисти на партията ударно минавали към актива на Костадин Костадинов и екипа му, работейки за резултати в полза на „Възраждане”, а не на собствената си формация. Недоволни от подредбата на листите и местата в тях социалисти само това чакали, за да дадат пореден отпор на опитите на Нинова да го играе за пореден път „Бойко Борисов в пола” – абсолютен лидер на формацията си.
Слухът за ренегатите стигнал и до ушите на социалистка №1, която в случая нямало обаче какво да направи, разказаха червени апаратчици пред „Уикенд”. Причината – манията на Корнелия да изключва всеки, който не е на мнението на партийните й повели нямало как да продължи заради оределите и силно недоволни редици в БСП, а насред кампания соцфурията не смеела да прави скандали с декларации, гневни писма и да провокира и без това гневните си хора.

Проверка по рама

Затова отчаяна от прогнозните резултати на вота и предателството в собствените си редици, Нинова предпочела да играе сателит на идеите на омразната „Възраждане” с идеята за някакви политически дивиденти в бъдеще, признаха още активисти на БСП.
Материалът Корнелия в депресия – нови „партизани“ сриват БСП е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ