България

КРАЙ с ГЕРБ! Борислав Колев иска среща с Бойко Рашков – ще разкаже цялата схема с кражбата на 53 млн. от АМ „Хемус”

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Става страшно за ГЕРБ! Борислав Колев с милионите от „Хемус“ поиска среща с вътрешния министър Бойко Рашков и главния прокурор Иван Гешев, за да разкаже за цялата схема. 

Когато грандиозният грабеж стигне до върховете на ГЕРБ, това ще е краят на шайката на Бойко, категоричен е източник на Новините Днес от разследването.

Молбата му беше предадена от брат му Иво, който присъства на заседанието на Апелативния съд за определяне мярката за неотклонение на обвиняемия. 

Самият Борислав Колев не дойде. На миналото заседание той припадна, а в центъра за психично здраве са му поставили диагноза – остра стресова реакция. 

Проверка по рама

Апелативният съд измени определението на градския и Борислав Колев трябва да бъде задържан под стража. Досега той беше под домашен арест. Брат му Иво отказа да съобщи подробности за това какво знае футболният съдия, но стана ясно, че са замесени високопоставени хора. 

В 13 ч. министър Рашков ще присъства на церемонията „Полицай на годината“ и се предполага, че ще отговори на молбата на Борислав Колев.

Материалът КРАЙ с ГЕРБ! Борислав Колев иска среща с Бойко Рашков – ще разкаже цялата схема с кражбата на 53 млн. от АМ „Хемус” е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort