5.5 C
София
вторник, март 28, 2023

Красива водеща на БНТ направи нещо в ефир, което ще се помни дълго СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО
Сутрешният блок на БНТ започна днес с уникално събитие, което умили зрителите на Националната телевизия.

„Позволете ми в две минути от нашия ефир да направим нещо лично. Заслужава си да кажем едно голямо „благодаря“ на хората, които вие не виждате в ефир, но те са главни действащи лица“, започна водещата Христина Христова.
„Несъмнено такъв човек в последните години беше нашият режисьор на пулт Еди Хаджолян. Днес е последният му ефир, защото той излиза в заслужена пенсия. Сега му правим една изненада и се включваме на живо от нашата апаратна.

Това са моментите, в които Еди, искаме да ти благодарим от цялото си сърце и душа за всичко, което направи за сутрешния блок. Ти си човекът, който държа това предаване в ръце дълги години. Човекът на пулта, който овладяваше апаратната, въпреки че не винаги беше лесно.
Еди, благодарим ти за всичко, защото невинаги е лесно с една малко по-импровизираща водеща като мен, но ти като благодаря от цяло сърце, защото онези последни секунди преди ефир много ще ми липсват

Проверка по рама

Но знам, че всяка сутрин, вече малко по лежерно, ще си отново с нас с чаша кафе и ще се радвам да бъдеш наш верен зрител от тук нататък. Бъди здрав, благодарим от цялото си сърце всички тук“, завърши Христова.
По време на изненадващото включване самият Едуард Хаджолян се просълзи, а всички в апаратната започнаха да му ръкопляскат.
Магазин за Акумулатори
Водещата качи и стори с целия екип на сутрешния блок.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ