БългарияПолитика

Скандал! Кобрата срина със земята Слави в собствената му телевизия! Влиза в политиката !? ВИДЕО

Той по този начин влиза в цялата тази помиярска игра, заяви Кубрат

Кубрат Пулев изказа сериозни съмнения в политическите качества на Слави Трифонов. Това стана в самата телевизия на ИТН – „7/8 ТВ“.

Боксьорът беше провокиран от водещия Крум Савов, който го попита дали е бил канен от Борисов да стане член на ГЕРБ и дали би приел, ако Слави Трифонов го покани в „Има такъв народ“.

„Няма как да приема, ако Слави Трифонов ми предложи. Първо, той го няма. Аз живея в чужбина през по-голямата част от времето и се срещам с политици от чужбина, от Германия. Виждал съм как се води политика. Никъде го няма това нещо. Аз не съм видял едно интервю да е дал нормално“.

„За мен лично това не е политика, Слави не е човек, който ще се грижи за народа си – здрав силен човек, който да застане и да дойде чист, да застане пред обществото и да говори открито. Той по този начин влиза в цялата тази помиярска игра. Той го няма, не съм го виждал това никъде по света. Така ли ще се ръководи държавата? От някъде си. Онлайн. Онлайн ли ще ръководи държавата? Това е смешно“, заяви спортистът.

Проверка по рама

Пулев получи и предложение за политическа кариера !

Лидерът на Консервативно обединение на десницата (КОД) Петър Москов се свърза по телефона с шампиона по бокс Кубрат Пулев, който през последните месеци остро критикува българските политици и липсата на ефективно лидерство.

Двамата са провели дълъг разговор за състоянието на България и проблемите на българските граждани, съобщиха от пресцентъра на БЗНС.
Петър Москов е останал впечатлен от задълбоченото познаване не само на политическата ситуация в страната, което Пулев е показал в разговора, но и познаване на основните политически идеи и ценности на десницата и програмните такива на българските десни партии.

Пулев е одобрил изцяло идеята на КОД, БЗНС и БДФ да обединят българската десница, подчертават от пресцентъра на БЗНС.

По инициатива на Петър Москов двамата ще се срещнат утре.

На събитието Москов ще предложи на Кубрат Пулев да влезе активно в политическия живот на България.

Магазин за Акумулатори

Срещата ще се проведе в неделя от 11 часа в Спортен център Пулев на ул. “Сребърна” 12. След срещата двамата ще направят изявление пред медиите.

https://skrapmetal.net/%d0%ba%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b2-%d0%be%d1%82%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d1%83%d1%86%d0%b8-%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%b8-%d0%bd%d0%b5-%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d0%b0/

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button