20.8 C
София
сряда, юли 24, 2024

Кукловоди в Novinite-Dnes.eu: Лидерът на БСП Атанас Зафиров е агент на Кольо Комуниста

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Временният лидер на БСП Атанас Зафиров е вербуван като агент на Кольо Георгиев – Комуниста. Целта е в Добрич да управляват едни и същи хора, независимо коя партия е на власт, гласи нов сигнал до Novinite-Dnes.eu.

Както първи писахме, Боряна Георгиева, дъщеря на Кольо Георгиев, бивш председател на Комисията „Кушлев“, после на данъчното и ликвидатор на ТПК „Мир“, прави поредни напъни да стане шеф на НАП, докато мъжът ѝ се бута за кмет на областния град.

Сигнал до Novinite-Dnes.eu: Инвалиди плащат кампанията на четирима ПП кметове и шеф на НАП (РАЗСЛЕДВАНЕ)

Сега наш източник уточни, че щерката на Кольо Комуниста Красимира Георгиева е директор на СУ „Христо Ботев” в  Добрич.

Интересно е по кое време е станала директор – първо като временно изпълняващ длъжността, а след това и като постоянен директор на училището.

Проверка по рама

Шуробаджанащината се вихри по времето на службата на Галин Господинов – зет на Кольо Комуниста), като юрисконсулт на Регионалното управление на образованието (РУО) в Добрич. Това ако не е конфликт на интереси…. Нашето момче Галин Господинов дори бе областен управител на Добрич.

Източникът ни е категоричен, че безобразията се вършат със знанието на бургазлията Атанас Зафиров, който вече го играе лидер на БСП.

Материалът Кукловоди в Novinite-Dnes.eu: Лидерът на БСП Атанас Зафиров е агент на Кольо Комуниста е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ