1.1 C
София
петък, декември 8, 2023

Любов в Новините Днес: Борис Бонев живее с македонец – Андрей „спасен“ в листата на ПП-ДБ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Лидерът на „Спаси София“ Борис Бонев успешно „спасява“ само хората от най-близкия си кръг, научи Новините Днес. Нежният водач на групичката кариеристи набута на яка политическа хранилка най-милото си в момента – северномакедонеца Андрей Зографски, с когото живеят на семейни начала, разкри наш източник, близък до Бонев и сие.
Ето я доволната гей-дружинка „Детелинка“ на Борис Бонев, щастлив прегърнал своя Андрей

Именно по настояване на тартора на „Спаси София“ чувствителният Андрей, родом от Щип, е набутан в листата за общински съветници в София на ПП-ДБ под №8. Водач, както знаем, е половинката му Борис Бонев.

„Смучи София“: Борис Бонев лапнал голям…. бонус – 200 000 лв. като общински съветник

Сред „Промяната“ върви сериозно недоволство от розовата дружинка в листата, най-малкото заради жлъчта, която се лее от приятелите на Борис Бонев към кандидат-кмета на умнокрасивитета Васил Терзиев, който е атакуван в социалните мрежи за своя ДС корен.
Майката Солза се изприщва като чуе за България, синът й вее прелести в листата на ПП-ДБ

И още нещо любопитно за гаджето на Борис Бонев – майката на интимната му тръпка Андрей Зографски е видната антибългарка от Северна Македония Солза Грчева, за което Новините Днес вече писа. Тя е един от организаторите на големите антибългарски митинги в Скопие. Бивша депутатка от партията на Зоран Заев, Солза я напуска, за да основе своя – „Глас за Македония“ и става яростен критик и противник на Заев.

Измама в Новините Днес: „Спасителят на София” Борис Бонев се оказа къртица – дръпнал 200 бона с помощ от ГЕРБ

„Докато тя стачкува на първа линия против френското предложение за РСМ, синът й се е уредил в България”, написа Димче Ямандиев във фейсбук по време на протестите срещу френското предложение за разрешаване на споровете между България и Северна Македония.
ПАДЕНИЕ: Враг на България в листата на ПП-ДБ в София, вижте нежния Андрей Зографски (ДОКАЗАТЕЛСТВА)

“Пълна лудост! Солза стачкува против българщината, а нейният наследник Андрей живее в България с един от водачите на “Спаси София”, възмущава се още Ямандиев, известен с ярката си пробългарска позиция в западната ни съседка.

Проверка по рама

Материалът Любов в Новините Днес: Борис Бонев живее с македонец – Андрей „спасен“ в листата на ПП-ДБ е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ