12.8 C
София
вторник, юни 6, 2023

Любовен хороскоп за седмицата от 1 до 7 май 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

В началото на май в любовните отношения ще има известна доза инерция. Очакват се някои трудности и проблеми в любовта, но не се обезсърчавайте от това. Съветите на астролози ще ви помогнат да подобрите личния си живот.
Основният проблем тази седмица ще бъдат нашите страхове, тъй като ретрограден Плутон ще бъде начело от 1 май. Опитайте се да не мислите за лошото, за да не се сбъдне това лошо. Ако ви се струва, че можете да бъдете измамени, това ще се случи с много по-голяма вероятност от обикновено. Проблеми в любовта ще ни донесе и затъмнение на 5-ти. Седмицата ще бъде много трудна, така че трябва да се настроите съответно. По-рано говорихме за това как да не се тревожим за малките неща. Това умение ще бъде изключително полезно.

Овен

Овните трябва да използват мантри за релакс, тъй като седмицата се очертава да е трудна и енергоемка. Ако все още се притеснявате, можете да изгорите. Представителите на този знак трябва да забелязват уликите на Вселената. Наоколо ще има много красиви и приятни хора, чието внимание ще ви помогне да се развеселите. Астролозите не изключват флиртовете и новите запознанства в работата, но е по-добре да внимавате, тъй като целите на подобни запознанства могат да бъдат много егоистични.
Телец

Периодът от 1 до 5 май е белязан от силно влияние на началната фаза на ретро Плутон, което може да предизвика избухване на стереотипно мислене, поява на измамни хора, както и желание за анализ на минали грешки. В края на седмицата ситуацията ще се промени към по-добро, но само през уикенда: поради активността на Ета Акваридите и Венера. Възможно е човек, който в миналото е харесвал Телец, да прояви активност и да отговори с взаимна симпатия. Това събитие ще даде самочувствие, но да отговори на интереса на този човек или не зависи от самия Телец.

Близнаци

През втората половина на месеца Венера ще се засили, а с това и позицията ви в личния живот. Вниманието на хората ще бъде приковано към вас, но астролозите съветват да посветите този период на хармонизирането на семейния живот. Това е най-доброто време за развитие на отношенията, разрешаване на конфликти в двойка. Много е важно да запомните законите на кармата, за да не си навлечете проблеми с действията си. Близнаците трябва да бъдат изключително внимателни в любовта, а също и да внимават какво и как говорят.
Рак

Раците, като едни от най-мистериозните и потайни знаци на зодиака, трябва да станат малко по-открити в този момент, в противен случай хората ще започнат да ги избягват. За тези, които търсят сродна душа, тази новина няма да е от най-приятните. Уикендите са подходящи за хармонизиране на отношенията и извеждането им на ново ниво. Семейните представители на знака очакват взаимно разбирателство с партньор и лека семейна атмосфера. Възможна е ескалация на конфликти в началото на седмицата.

Проверка по рама

лъв

В Лвов микроклиматът в двойка ще стане мирен и спокоен, но не веднага. Началото на седмицата може да бъде изпълнено с проблеми и разногласия. За съжаление, сега няма да е възможно да се обсъдят всички спешни въпроси без скандали. В обкръжението на Лъвовете могат да се появят енергийни вампири, така че не трябва да говорите за проблеми в любовта и като цяло да разказвате на някого за вашите преживявания. На влюбените в звездите Водолеи е силно препоръчително да се докажат на 6 и 7 май.
зодия Дева

Тази седмица е труден период за любовни отношения. Няма да работи да насочите лодката на любовта в правилната посока, така че ще трябва да се задоволите с това, което имате. Влиянието на ретро-Плутон и ретро-Меркурий няма да позволи на Девата да постигне местоположението на човека, когото харесва. Конфликтите в двойките ще ескалират, но можете да допуснете хармонията и щастието в личния си живот. За това трябва да се погрижите. Дори представителите на този знак трябва да се пазят от хора със зло сърце. Шест знака ще ви помогнат да ги идентифицирате.

Везни

Астролозите препоръчват на Везните, за да избегнат силни разочарования, да заобикалят споровете в отношенията. Необходимо е да се въздържате от ругатни, груби забележки, пламенни признания и участие на трети лица. Също така трябва да се научите как да поискате прошка по правилния начин. Подобна инициатива в началото на май ще донесе щастие на Везните. Желанието да докажете на сродната си душа или близки, че сте прави, може да наруши хармонията. С резки и непредвидими действия Везните ще накарат партньора да се почувства не на място. Всичко трябва да се мери.

скорпион

Влюбените Скорпиони, заети с мисли за съвместен живот, е по-добре все още да не живеят със сродната си душа. Бракът на Скорпионите може да бъде помрачен от ежедневни трудности. Скорпионите ще могат да намерят истинската любов най-вероятно от 6 май. Девет полезни начина за ускоряване на процеса. Началото на май ще бъде свързано с влюбване, но няма нужда да бързате със срещи и флиртове. Все още не трябва да очаквате спонтанни положителни промени в личния живот.
Стрелец

Стрелците трябва активно да използват шепота за любов, за който говорихме по-рано. Тази седмица те ще бъдат едни от малкото късметлии. Астролозите съобщават, че свободата на Стрелците в отношенията ще бъде леко ограничена. Ако се опитате да устоите на това, тогава лекотата, взаимното разбиране ще напусне връзката с любимия човек. Влиянието на ретрограден Плутон ще усложни отношенията. Могат да се появят и незавършени по-рано конфликти.

Козирог

Козирозите през тази седмица, въпреки астрологично неблагоприятната обстановка, можете да опитате да прекратите токсична връзка. За самотните Козирози ще бъде доста трудно да се запознаят и да развият отношения. Семейните представители на този знак трябва да стискат зъби и в никакъв случай да не влизат в сродна душа. В края на седмицата можете спокойно да посветите време на романтика и търсене на любов. Най-вероятно любим човек ще очаква повишена гъвкавост, внимание, грижа и съответствие от Козирозите.

Магазин за Акумулатори

Водолей

Личният живот в периода от 1 до 7 май едва ли ще бъде източник на добро настроение за Водолеите. Астролозите съветват да правите това, което харесва не само на Водолеите, но и на партньора им. Трябва да започнете да се наслаждавате на живота, да говорите само на положителни теми, да се поддавате един на друг. За да стане щастлив наскоро започнал роман, трябва да забравите за егоизма. Освободете се от „аз“, като отделите време и внимание на позицията „ние“. В общуването трябва да бъдете внимателни, особено с конфликтни и груби зодии.
Риба

Рибите трябва да се отърват от обидата възможно най-скоро. В противен случай седмицата ще е изключително неблагоприятна за любовни отношения. Може да започне с неприятен разговор, който ще внесе напрежение и неразбирателство в съюза. Рибите не бива да бързат да изказват мнението си. Грубите коментари се пазят най-добре. Такова умение като способността да слушате, да търсите общ език ще бъде много полезно. За щастие на Риби, проблемните ръбове в една връзка са лесни за преодоляване с помощта на взаимна грижа.

Астролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru препоръчват да посветите една седмица от 1 до 7 май за коригиране на грешките в любовта. По-добре е засега да не прибягвате до активни действия. Не забравяйте да увеличите енергията и жизнеността, докато Венера е слаба. Желаем ви късмет в любовната сфера.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ