7.1 C
София
понеделник, март 27, 2023

Любовен хороскоп за седмицата от 13 до 19 март 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Любовта е една от най-важните области в нашия живот. Успехите в любовта често ни вдъхновяват за нови постижения и дават мотивация в работата, в творчеството. Астролозите разказаха каква ще бъде тази седмица за представителите на различните знаци в любовната сфера.
Като цяло всяка инициатива се насърчава през седмицата от 13-ти до 19-ти, така че ако отдавна сте чакали възможност да заявите любовта си или да разрешите трудни семейни проблеми, можете да направите смела стъпка през тези седем дни. За съжаление е по-добре да започнете да сте активни по-близо до сряда-четвъртък. По-добре е да посветите първите дни на бизнес и уединение, но това не е характерно за всички знаци. Силата на осъзнаването ще ви помогне да промените живота си към по-добро и да намерите любовта. Именно тя ще действа като катализатор за намиране на щастие.

Овен

Венера от 16 март ще започне да дава на Овен много късмет в съществуващите отношения. Втората половина на седмицата е чудесно време за романтични срещи и любов, както и за намиране на сродна душа, скрити таланти, решаване на чувствителни въпроси и почивка със семейството и децата. Астролозите смятат, че сега за Овните започва времето, в което могат да срещнат любовта от пръв поглед.
Телец

На Телеца ще се усмихне любовният късмет. Ако положителните промени в любовната сфера не настъпят в средата на седмицата, тогава ще трябва да използвате съвети как да внесете необходимите събития в живота. Овните ще успеят да укрепят отношенията, ако се примирят с всички противоречия и се насочат към любим човек. Може би е време да промените личната си стратегия в любовта. Трябва да приемем за даденост факта, че любовта е на преден план.

Близнаци

Близнаци в любовната сфера и в отношенията с хората като цяло засега трябва да сте внимателни. Възможна измама и намалено ниво на честност от страна на другите. Гаданието върху лъжа ще помогне да се диагностицира липсата на честност в конкретен човек. Вероятността от кавги с любим човек ще намалее. Възможно е влошаване на негативните ситуации поради егоизъм, упоритост и нежелание да чуете партньор. Ако избягвате това, тогава седмицата ще върви добре.
Рак

Раците ще бъдат лесни в една връзка. Астролозите все още съветват да работите върху себе си и да контролирате емоциите, за да поддържате и укрепвате отношенията. Всеки, който вече е женен и е успял да има деца, трябва да помни осемте тайни на щастливия семеен живот. Предстоящата седмица е най-доброто време да съберете мислите си и да обсъдите всички несъответствия и противоречия в двойката. Успешният период ще дойде, вероятно, на 15-16 март.

Проверка по рама

лъв

За да подобрят и запазят своята привлекателност, лъвовете трябва да укрепят своето биополе, а най-добрият начин за това е да спортуват. В началото на седмицата неприятностите и недоразуменията ще продължат да набират скорост, но в четвъртък ще започне обратният процес. Няма нужда да обръщате внимание на клеветите, слуховете и мненията на другите като цяло. Важно е самостоятелно да оцените текущата ситуация и да не се страхувате да вземате решения.
зодия Дева

Девите трябва да общуват възможно най-малко с представители на най-арогантните и горди зодии. Най-опасният ден ще бъде понеделник. Именно в този ден девиците могат да срещнат не най-приятните хора по пътя си. Възможни са вътрешни противоречия, които се отразяват на емоционалното и психическо състояние. Сега не можете да се поддадете на негативни емоции и страхове, особено на тези. Който наистина иска да намери любов и някого, на когото да угоди.

Везни

Везните трябва да започнат тази седмица с информационна хигиена. Трябва да се помни, че не всяка информация може да бъде полезна и положителна. Също така си струва да се подготвите за положително, но нестандартно развитие на събитията, тъй като тяхната покровителка Венера ще направи дългоочаквания преход в Телец на 16-ти. Седмицата ще е богата на приятни изненади. Астролозите съветват засега да се придържате към познатите брегове. Везните могат да посещават любовни прозрения.

скорпион

Скорпионите започват много благоприятно време за любовна дейност. Астролозите ги съветват да не разказват на никого за любовните си успехи. Също така си струва да запомните за седем други неща, които абсолютно не трябва да се разширяват. Втората половина на Скорпионите ще им донесе голямо щастие. Промените към по-добро ще дойдат на части, малко по малко. Венера ще ви помогне да оцветите личния си живот в ярки цветове. Важното е да слушате интуицията си.
Стрелец

Стрелците тази седмица трябва да отработят най-уязвимите си точки. Време е да поработите върху себе си и да промените външния си вид. Ако не работите върху своята красота и привлекателност, може да не настъпят приятни промени в любовната сфера. Също така е важно да използвате по-често вродените си таланти – умението да убеждавате, красноречието и харизмата. Това е много приятна седмица, в която можете спокойно да изведете отношенията си на ново ниво и да потърсите нова любов.

Козирог

Ако напоследък Козирозите не са сбъдвали любовните си мечти и желания, сега Венера ще им помогне да го оправят. Време е да разберем защо точно мечтите и желанията останаха само мисли, но не се оформиха. През тази седмица са възможни неочаквани събития в личния живот. Те ще донесат позитив, страст, добро настроение. Възможно е Козирозите да придобият невероятна харизма. Борбата с фенове или почитатели ще бъде много трудна.

Магазин за Акумулатори

Водолей

За да станат по-привлекателни за противоположния пол, Водолеите трябва да изчистят главите си от умствена мръсотия. Четири ефективни начина ще им помогнат в това. Срещите и бизнес пътуванията ще вървят добре тази седмица. Самотните Водолеи ще могат да намерят любовта си в интернет. Под егидата на Венера можете да сключите декларация за любов, да се обадите на среща, да направите предложение. В същото време звездите съобщават, че най-добрият кандидат за титлата „любим човек“ ще бъде емоционално сдържан човек.
Риба

Звездите и планетите ще помогнат на Рибите да променят кармичните си сценарии. Животът им ще се промени към по-добро. Любовната сфера ще разцъфти. Важно е да проявявате възможно най-малко егоизъм в личния си живот: в периода от 13 до 19 март това може да развали отношенията ви с любимия човек. Организаторските способности на Рибите ще се повишат. Това ще бъде добра седмица за романтично пътуване, ваканции, забавление и любов.

Всеки зодиакален знак има своите проблеми, които пречат на намирането на истинската любов. Тази седмица много от нас ще могат да разберат. какви са тези проблеми и как да ги решим. Астролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru ви желаят късмет в любовните дела, приятно общуване и доброта.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ