7.1 C
София
понеделник, март 27, 2023

Любовен хороскоп за седмицата от 20 до 26 март 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Щастливата любов насърчава развитието и търсенето на пътища за себеразвитие. Астролозите анализираха влиянието на планетите и разказаха как да постигнем щастие и хармония в любовната сфера тази седмица.
Поведението на нощните светила дори ще има много положителен ефект върху сферата на любовта, защото Венера отново е силна, а Меркурий я отразява от 19-ти, преминавайки в знака на Овен, освобождавайки се от възпиращите фактори. Това е много благоприятно време да използвате прости правила на фън шуй, за да привлечете любов и разбиране в дома си. Това е страхотно време за всички семейни хора, тъй като планетите ще им помогнат да хармонизират домашната си енергия, както и да привлекат повече положителни емоции в живота си.

Овен

За Овните тази седмица ще бъде изпълнена с положителни емоции, както и с нови възможности. Най-вероятно Овенът ще иска да напредне в духовното развитие, тъй като в тяхното обкръжение може да има много хора, които ще допринесат за това. Трябва да слушате какво казват другите, защото тяхното мнение може да предизвика нова мотивация, включително в любовната сфера. Не отхвърляйте аргументите на други хора в полза на намирането на сродна душа.
Телец

Телците, които наистина искат да намерят любовта, но по някаква причина не могат да отделят много време за срещи и флиртове, трябва да използват ритуали за привличане на любов. Всички опити за укрепване на отношенията и установяване на връзка с противоположния пол ще бъдат успешни, така че е време да заровите страховете си по-дълбоко, за да започнете активно търсене на любовта.

Близнаци

Представителите на знака Близнаци през тези седем дни могат да претърпят някои малки промени в съзнанието си: те могат да променят вкусовете си в любовта, както и самото отношение към тази област, към любимия човек. Това се дължи на влиянието на Венера в Телец. Астролозите препоръчват да развивате отношения и да работите върху себе си, дори ако работата отнема цялото ви свободно време. Също така е важно да се развеселите, така че другите да бъдат по-приятни да общуват с Близнаци.
Рак

Раците няма да се провалят, ако си позволят малки егоистични радости. В периода от 20 до 26 числото на любовта ще бъде търсено и от близките. Трябва да отделите малко повече време за общуване с родители, деца, сродна душа. Това е страхотно време за енергийно прочистване. Освобождавайки аурата си от тъмна енергия, Раците ще станат по-привлекателни за противоположния пол.

Проверка по рама

лъв

Лъвовете не трябва да забравят за законите на Вселената, според които работи Вселената. Познаването им през периода на силна Венера и положителен Меркурий ще ви позволи да станете по-успешни във всяка област – включително в любовта. Неомъжените Лъвове тази седмица ще имат минимален шанс да сгрешат в избора на партньор в живота. Силният Сатурн ще блокира негативните енергийни потоци и следователно способността да четете и чувствате другите ще се увеличи значително.
зодия Дева

Астролозите на Девите препоръчват да бъдат внимателни в любовната сфера. Вече не е възможно да отложите инициативата за по-късно, в противен случай представителите на този знак рискуват да останат сами за неопределено време. Не е необходимо да влизате в нова връзка. Основното нещо е да покажете на планетите и Вселената вашата активност и опити да се опознаете. Всеки, който активно се занимава с търсене на щастие, трябва да обърне внимание на конспирациите от провали в любовта.

Везни

За много Везни тази седмица ще бъде особено важно любимият човек да е там и да чуе молбите им. Астролозите не съветват самотните Везни да чакат времето край морето – трябва да действате и да се опознавате, но избягвайте да общувате с представители на агресивните зодии. Семейните Везни и тези, които са във връзка, планетите ще дадат много приятни неприятности, важни моменти и топлина.

скорпион

Скорпионите навлизат в период на висока чувствителност, така че е важно да запомните как можете да защитите енергията си през такъв период. Влиянието на планетите ще повлияе положително не само на настроението, но и на отношенията с любимия човек. Очакват се редица положителни промени в личния живот. Можете дори да опитате да си вземете почивка в бизнеса, за да постигнете местоположението на второто полувреме. Сега е полезно да дадете на партньор това, което искате да получите от него в замяна.
Стрелец

Стрелец за успешното развитие на любовната сфера е важно да се отървете от прегарянето и липсата на енергия. В това ще им помогнат специални прости упражнения. При дребни кавги е по-добре да се опитате да превключите вниманието си към творчески занимания и да намалите плама си. Всеки, който цени чувствата на партньор, Венера, която е в Телец, ще помогне да се отървете от раздразнителността, взискателността и жаждата за егоизъм. Опитайте се да обърнете повече внимание на любимия човек.

Козирог

Козирозите за любовни подвизи и активност през тази седмица като цяло трябва да използват по-често утвърждения за здраве и лечение. Колкото по-добре се чувстват физически Козирозите, толкова по-вероятно е да срещнат сродна душа, защото ще имат сили да посещават нови места, да се срещат с хора, да общуват с хора и така нататък. Тази седмица е по-добре да не стоите дълго в сянка.

Магазин за Акумулатори

Водолей

Водолеите трябва да спрат да мислят за нещо лошо. Тяхната радост, оптимизъм и доброта ще се превърнат в основни магнити за противоположния пол. Можете да използвате ефективна техника за позитивно мислене и визуализация. Всички Водолеи, които мечтаят за романтично пътуване, определено трябва да обърнат внимание на това сега. Силната Венера няма да позволи на никого и нищо да се намеси, така че плановете ще трябва да се реализират и то много скоро.
Риба

За самотните Риби Меркурий и Венера обещават успех в намирането на сродна душа. Основното нещо сега е да изберете със сърцето си. Също така нощните светила в периода от 20 до 26 март ще помогнат на Рибите да укрепят духовната връзка с любимия човек. Времето за любовна активност е просто страхотно. Идва чудесно време за оригинални срещи, необичайни запознанства. Трябва да сте по-внимателни, защото противоположният пол често ще прави комплименти на Рибите.

Дори в толкова добър момент за любовта и нейното търсене, астролозите и експертите от сайта dailyhoro.ru все пак съветват да използвате пет силни талисмана, за да я привлечете. Нека късметът е с теб, каквото и да се случи.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ