22.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

Любовен хороскоп за седмицата от 3 до 9 юли 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

През лятото много от нас са в романтично настроение. Началото на юли е период, в който хората, които все още не са намерили своята сродна душа, мечтаят да намерят любовта възможно най-скоро. От любовния хороскоп ще разберете какви промени могат да настъпят в любовния ви живот тази седмица.

Шансът да срещнете любовта остава, въпреки проблемите с Меркурий и ретрограден Нептун. Ще има известна непредсказуемост, но това няма да ви създаде проблеми, ако се опитате да не променяте плановете си в последната секунда. Нощните светлини могат да освободят нашите вътрешни демони, правейки ни по-малко привлекателни един за друг. Ето защо основният съвет на астролозите е следният: опитайте се да показвате на хората любов и доброта.

Овен

Овните ще трябва да отговорят на въпроса кое е по-важно за тях – връзките или свободата. Тази седмица трябва да вземем окончателно решение по този въпрос. Така те могат да започнат поредица от добри събития. Също така е важно да запомните най-добрите и най-лошите си черти на характера, за да разберете по-добре върху какво си струва да работите. За да направят живота си приятен, Овните просто трябва понякога да останат сами със себе си. Покровителката Венера ще им помогне да направят правилния избор. Седмицата може да бъде изключително трудна, но отговорите на много въпроси ще изникнат от само себе си.

Телец

Ролята на основен антагонист тази седмица ще играе Меркурий, който сега е в много неудачна позиция – в зодия Рак. Това означава, че в трудна ситуация за Телеца ще бъде изключително трудно да събере мислите си и да вземе важно решение. От своя страна това означава, че в любовта трябва да сте сговорчиви и внимателни, в противен случай можете да счупите дърва за огрев. Ако има някакви проблеми в общуването с близки и вашата сродна душа, тогава астролозите съветват да използвате обредите за помирение. Дипломацията е най-добрият приятел на представителите на този знак.

Близнаци

Любовната сфера тази седмица ще страда много за хората от тази зодия. Особено много проблеми с настроението могат да изпитат тези, които в близкото минало е трябвало да се разделят с любим човек или да напуснат токсичен човек. Специален ритуал ще ви помогне да спрете да мислите за човек. От 3 до 9 юли Близнаците трябва да се насладят максимално на компанията на любим човек. Разговорите от сърце до сърце и съвместните планове за бъдещето ще ви помогнат да се абстрахирате от проблемите и да намерите добро настроение.

Рак

На Раците тази седмица няма да им е лесно в любовта, особено ако вече са намерили сродна душа, но трудностите и неприятностите в тази сфера ще им помогнат да разберат колко им е скъп партньорът. Астролозите съветват да се отървете от студенината и да събудите най-нежните чувства в себе си. За всички необвързани е по-добре да не търсят сродна душа. По-добре да се съсредоточите върху нещо друго. Всеки, който вече е срещнал интересен човек, трябва да провери този човек за съвместимост. По-рано показахме как се прави това.

Проверка по рама

лъв

Лъвовете трябва да помнят за работещите знаци за привличане на любов. Това е трудна седмица, но в нея късметът в любовните дела може да им се усмихне. Цялата седмица Лъвовете имат нужда да се радват на хармония или свобода, ако все още са сами. Може да им се струва, че са намерили всичко необходимо за щастие. Звездите обаче ще ви помогнат да разберете, че има към какво да се стремят. Ретроградният Нептун ще ви накара да мислите за бъдещето. Може да искате да изведете връзката си с любимия човек на следващото ниво, но е по-добре да не го правите още. По-добре е да оставите всичко както е.

зодия Дева

Ако Девите са сигурни, че вече са намерили най-близкия си човек, тогава е важно да помнят, че все още не трябва да го превръщате в пълноценна част от живота си. Декларациите за любов е по-добре да отложите за по-късно. Промяната ще донесе радост, но само ако е спонтанна, а не планирана. Всеки. Който търси любов, е по-добре да внимава поради слабостта на Меркурий. Важно е да запомните методите за анализ на характера на човек – например по лицето. Да, тези седем дни на Девата ще им е трудно, но трудностите са преодолими.

Везни

Тази седмица Везните ще преживеят изключителен ръст на силата си, но е възможно такива ръстове внезапно да бъдат заменени от спадове. Нептун е главният антагонист на това време. Неговото влияние ще лиши Везните от сила и увереност и в трудни ситуации няма да ви позволи да мислите трезво. Ако има конфликти с любим човек, Везните трябва да вземат ситуацията в свои ръце и да направят първата крачка към помирението. Понякога просто трябва да преодолеете гордостта си, за да постигнете хармония и да спасите отношенията. Всеки, който търси любов, трябва да общува по-често с хора с високи вибрации.

скорпион

Скорпионите за изпълнение на любовни желания трябва да използват четирите психологически трика, за които говорихме по-рано. С тяхна помощ по-лесно ще постигат целите си. Тази седмица на Скорпионите им предстои истинска битка на любовния фронт. Причината за неприятностите ще бъде отслабената позиция на антагониста на Меркурий, поради което отрицателните аспекти на характера на Скорпион ще започнат да преобладават над положителните. Непостоянството и нервността ще ви попречат да намерите истинската любов.

Стрелец

Веднага щом Стрелците срещнат нов човек, който харесват, новата връзка им се струва прекрасна във всеки смисъл. Тази седмица подобни илюзии ще са още по-актуални. Хората могат да измамят и да се преструват, за да постигнат някакви егоистични цели. Ето защо за Стрелците е важно да използват по-често талисмани и амулети, които няма да позволят на хората да ги измамят. В понеделник любовният живот на Стрелците може да не е най-приятната промяна поради опасно суперлуние в знака на Козирог.

Козирог

Много трудно ще срещнете любовта на Козирозите в периода от 3 до 9 юли. Във вече съществуваща връзка могат да започнат спонтанни кавги. Това може да се случи всеки момент. Трябва да се опитаме да приемем слабостите на любимия, защото хора, които са лишени от недостатъци, просто не съществуват. Освен това ще помогне да се отървете от страховете, безпокойството и натрапчивите мисли. Това ще помогне на Козирозите да останат обективни. През този период можете да си дадете почивка от връзките и да се погрижите за личните си дела. Търсенето на нова любов едва ли ще се превърне в успех за Козирозите.

Магазин за Акумулатори

Водолей

Негативното влияние на планетите ще се отрази както на самотните Водолеи, така и на тези, които са във връзка. Понякога ще има желание да си отделите повече време. Да отделите време за себе си ще бъде добро решение, но е наложително да обясните на сродната си душа причината за самотата. Като цяло комуникацията с хората няма да протече по най-благоприятния начин. Конспирациите от врагове ще помогнат на Водолея да се предпази от ненужни кавги извън дома и извън семейството. Не забравяйте за личните си интереси в този труден момент.

Риба

Рибите очакват силно намаляване на енергията, затова е важно да се опитате да я възстановите – например с помощта на медитация. Така че Рибите ще могат да бъдат активни в любовта и във всяка друга област. Възможно е хората от този знак да страдат от своята арогантност и егоцентризъм. Много е важно да мислите за другите и да не угаждате на гордостта си. Нептун може да принуди Рибите да покажат най-негативните си качества, но едно искрено извинение към любим човек или приятели ще оправи нещата. Може би е време да си вземете почивка от любовта и общуването.

Опитайте се да използвате талисманите на любовта по-често тази седмица. Със сигурност няма да са излишни. Астролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru ви желаят успешни срещи, релаксиращо забавление и спасителна любов.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ