14.7 C
София
неделя, април 14, 2024

Любовна афера в Narod.bg: Скандал тресе бизнес мрежата BNI Pro Bulgaria, стигна се до НАП и МВР

ПРОЧЕТИ СЪЩО


От началото на годината в редиците на бизнес мрежата BNI Pro Bulgaria се заформя огромна любовна интрига, която е на път сериозно да удари по имиджа на организация, определяща се като мрежа за „бизнес чрез препоръки“, потвърди източник на Narod.bg.

Дългогодишните членове на дружеството, част от най-голямата мрежа BNI Global, са сериозно притеснени заради възникнал междуличностен конфликт, който завършил със сигнал до органите на НАП и специализирана операция на МВР, проведена на 23.01.2024 г. в столичен увеселителен детски клуб.

Историята започнала още през лятото на 2023 година, когато между един от влиятелните партньори в дружеството и Диляна Нешева пламнала любовна авантюра.

Въпросната госпожа е собственичка на малък детски клуб „Детегледане“, който усилено рекламирала сред останалите фирми-членове на дружеството и дори организирала поредица от съвместни събития с BNI Pro Bulgaria.

В началото на тази година, обаче, амбициозната собственичка на увеселителния клуб решила да замине на семеен круиз, за което не уведомила навреме своя бойфренд. Това изнервило баровеца дотам, че подал сигнал до НАП и други държавни органи срещу Нешева. В сигнала си той уведомил държавните органи, че детският клуб работи без да има необходимите разрешителни.

Проверка по рама

Заради спецификата на дейността на клуба, която е работа с деца, държавните органи взели решение за провеждане на специализираната полицейска операция, която установила няколко нарушения в работата на детския увеселителен клуб.

„Не сме изненадани от възникналата ситуация“- коментират някои от по-сериозните членове на бизнес-мрежата. „Диляна Нешева се рекламира като изключително веща в работата с деца, но всъщност госпожата изглежда да е доста лековата, което не е трудно да се види от активностите и в социалните мрежи“-допълват още те.

Бърз преглед във фейсбук показва, че в свободното си време Нешева се вихри по гащи на пилон в клуб за Pole Dance, на арената на Bulgaria Tattoo Expo, рекламира продажби на съмнителна козметика, на екскурзии, дори предлага работа на автомивка.

Освен на мъжкото внимание в организацията, Диляна Нешева получавала и стабилна подкрепа от бизнес консултанта Галя Менова, която е била и директор на дружеството.

Част от собствениците на фирми в бизнес-мрежата обаче са силно притеснени от скандала. „Подобни лични свади нанасят непоправими вреди върху имиджа и доверието в организацията“, възмущават се фирмаджиите.

„Разчитаме чрез BNI Pro Bulgaria да изградим бизнес-партньорства и да осигурим нови клиенти и пазари. Недопустимо е членове в организацията да се разправят по този махленски начин заради неуредени лични взаимоотношения”, ясни са от сдружението.

Магазин за Акумулатори

Очаквайте подробности само в Narod.bg

Материалът Любовна афера в Narod.bg: Скандал тресе бизнес мрежата BNI Pro Bulgaria, стигна се до НАП и МВР е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ