България

Мачкай мутрите ГЕРБ! МВР подпука Младен Маринов за връзките му с братя Маргини и Митьо Очите

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Бойко Рашков, мачкай мутрите на ГЕРБ! МВР проверява сигнал на „Антикорупционния фонд” и Новините Днес за връзките на криминалния вътрешен министър на хунтата Младен Маринов с подземния свят.

Тема на Новините Днес: Изтече клип на Младен Маринов с Митко Каратиста, Стъки и мутри на Митьо Очите и Маргините (ВИДЕО + разбивка МИНУТА по МИНУТА)

Както вече писахме, Маринов, който бе основен участник в кампанията на кандидатът на мафията за президент Анастас Герджиков, е бил в засечен в автомобил заедно със собственика на охранително дружество „Делта Гард“ Димитър Спасов – Митко Каратиста през 2005 година край Несебър.

СКАНДАЛ в Новините Днес: Младен Маринов свързан с Митьо Очите и братя Маргини (НОВИ РАЗКРИТИЯ)

Проверка по рама

По-късно от МВР допълниха, че проверяват и връзката на мутроподобният МВР министър с накробоса Митьо Очите и лидерите в СИК Красимир и Николай Маринови – братя Маргините.

Младен Маринов и Митко Каратиста спипани в пълен с мутри джип в Несебър (СИГНАЛ до Бойко Рашков)

„През 2005 година даже не помня какво съм правил”, прави се на луд Бойко Борисов по темата, след като пусна бюлетина в Банкя.

Новините Днес ще му припомни, че през 2005 г. сикаджията бе в края на своята кариера като главен секретар на МВР, а после стана кмет на София, откъдето започна и големият грабеж и пълненето на чекмеджетата.

Материалът Мачкай мутрите ГЕРБ! МВР подпука Младен Маринов за връзките му с братя Маргини и Митьо Очите е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button