България

Мафия в Новините Днес: Червен съветник върна изчегъртаните калинки на ГЕРБ в земеделието

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Областната дирекция „Земеделие“ в София отново е пълна с калинки на ГЕРБ, предупреди източник на Новините Днес от ресорното министерство. Бившият служебен министър Христо Бозуков изчегърта некадърниците на шайката, но „Промяната“ се превърна в подмяна и със съдействието на бесепар гербаджиите отново за на благи постове.

Зад тайното връщане на старите кадри стои сливенският „експерт“ Деян Дечев, съветник на земеделския министър Иван Иванов.

Любопитното е, че през 2014-а социалистът теглил банков кредит, за да си купи маломерно жилище в софийския кв. „Манастирски ливади“. Сега, обаче, само за 6 месеца работа като съветник, пробивният кадър на Корнелия успял да спести достатъчно кеш за къща в елитния „Бояна“. Откъде са парите на стария ерген, може да установи прокуратурата.

В средата на януари дойде новината, че зам.-председателят на Общинския съвет в Сливен Деян Дечев става съветник в политическия кабинет на земеделския министър. На 14 януари Дечев вече бе на новото си работно място в Министерството на земеделието.

Проверка по рама

Деян Дечев е член на Националния съвет на БСП и зам.-председател на Общинския съвет на БСП – Сливен.

Материалът Мафия в Новините Днес: Червен съветник върна изчегъртаните калинки на ГЕРБ в земеделието е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Един коментар

  1. Pingback: Мафия в новостях сегодня: Красный советник вернул в сельское хозяйство исцарапанных божьих коровок ГЕРБ - Новини - Новинар Онлайн
Back to top button
zonguldak escort