20.8 C
София
понеделник, октомври 2, 2023

МЪЛНИЯ: Иван Гешев намери убийците на Алексей Петров и Красимир Каменов – Къро

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Предсрочно освободеният от длъжност главен прокурор Иван Гешев намекна в пост във фейсбук, че мафиотските екзекуции на Красимир Каменов – Къро и Алексей Петров са организирани от службите за сигурност.
В публикацията си Гешев разкрива и друго – че на 14 май, две седмици след избухналата бомба край кортежа му, Алексей Петров е поискал от него да се оттегли.

„На нарочна пресконференция през март показах план за отстраняването ми от поста главен прокурор, подготвян от Красимир Каменов – Къро. На 1 май по безпрецедентен начин за държава от ЕС беше извършен атентат срещу мен. Тогава предупредих, че това е само началото. На 14 май Алексей Петров поиска да се оттегля. По категоричен начин отказах безпринципната “оферта“ да стана посланик (или прокурор във ВАП) след отправени и писмено заплахи. Скъсах оставката си“, пише Гешев. И продължава:
В края на май последва разстрела на Къро. Дали не беше убит, защото е съдействал на известна евроатлантическа служба? При мистериозни обстоятелства се удави близкият до ПП адвокат Асен Джингов.

Малко след това научихме от медиите за кончината на Брат Галев в началото на юни. На 15.06. бях отстранен като главен прокурор, защото казах каквото мислят българите. Че в Народното събрание има политически боклук. Явно доста “политици” се разпознаха. А независимата съдебна власт се наведе пред тях.
Преди дни показно беше убит Алексей Петров, а в жълто-кафяви медии се завъртя фалшива новината, че и издирваният Петьо Еврото е починал.

Проверка по рама

Дали не си къса гущерът опашката като в зората на 90-те години? Низ от случайности или мащабен план? Сигурен съм, че Европол и партньорските служби, подпомагащи разследването по атентата срещу мен, ще дадат отговори на тези въпроси. Както и за други тежки престъпления извършени у нас през последните месеци, след като нашите правозащитни органи не се справят или по-точно не искат да се справят“, завършва публикацията си Иван Гешев.
Материалът МЪЛНИЯ: Иван Гешев намери убийците на Алексей Петров и Красимир Каменов – Къро е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ