България

Маските паднаха: Анастас Герджиков пусна плакати в Турция (ГЕРБ и ДПС сложиха капан на балотажа + СНИМКИ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Кандидат-президентът на ГЕРБ Анастас Герджиков вече не се крие! Претендентът на хунтата пусна свои плакати в Турция за балотажа, за да подскаже на изселниците кой е правилният номер за гласуване на 21 ноември, предаде репортер на Новините Днес.

Ако до момента тайната договорка на Бойко Борисов с Реджеп Ердоган за осигуряване на 200 000 гласа от южната съседка в опит да наложат фигуранта на задкулисието за държавен глава бе само медийна истина, мръсният капан вече е очеваден и маските паднаха – кандидатът на ГЕРБ е протеже на мафията, което се домогва до властта с гласове от Турция.

Така ГЕРБ и ДПС отново са в един отбор срещу България, но този път имат и задграничен съюзник в лицето на Ердоган, предупреди за пореден път наш дипломатически източник.

Както първо Новините Днес съобщи, Баце се е споразумял със своя кумир Реджеп Тайип Ердоган да му осигури 200 хиляди бюлетини в неделя. При очакваната ниска избирателна активност, подплатена с приспиващата убедителна победа на Румен Радев на 14 ноември, капанът пред България е поставен и шансът му за успех е огромен.

Проверка по рама

Ако в неделя българите не излязат масово пред урните, нищо чудно в понеделник да имаме президент, избран от Турция.

За да покажем, че съдбата на нашите деца не ни е безразлична – всички пред урните на 21 ноември, призова информаторът на Новините Днес.

Материалът Маските паднаха: Анастас Герджиков пусна плакати в Турция (ГЕРБ и ДПС сложиха капан на балотажа + СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort