България

МАСОНИ в Новините Днес: Бившата любовница на Николай Камов взима 20 млн. от субсидията на Кирил&Асен

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Схемите в политиката понякога подреждат в един отбор наглед противоположности, които в крайна сметка се оказват свързани по линия на…парите. Разследване на Новините Днес показа, че бившата любовница на масоните Николай Камов и Трифон Митев – Елена Нонева, прибира 20 млн. лева от субсидията на ПП „Продължаваме промяната”.

Трифон Митев

Новините Днес припомня, че Митев е председател на Общинския и Областния съвети на Българския антифашистки съюз в Стара Загора, освен това, според визитката му, е журналист, публицист, поет, издател, общественик… и масон.

Николай Камов

Масон е и Николай Камов, с когото богатата вече партийка Елена Нонева също има интимна афера. Камов е създател на Политическо движение социалдемократи, бивш голям началник в Димитровския комунистически младежки съюз (ДКМС).

Като „свободен зидар” Камов е единственият българин, присъствал на тайната сбирка на Билдърбъргската група – формация от бивши президенти, министри, банкери и собственици на средства за масова информация, които се смятат за световното правителство в сянка.

Проверка по рама

Новината от вчера е, че 90% от субсидията на коалицията на Кирил Петков и Асен Василев отива при „ПД Социалдемократи” като мандатоносител. Това е 4 846 824 лв. годишно. За 4-годишен мандат ще приберат 19 387 296 лв.

Бившият БСП депутат Георги Кадиев припомни коя е Елена Нонева:

Председателката на партията на социалдемократите беше коалиция с БСП в Стара Загора и общински съветник от групата на социалистите до 2007.

През 2009 имитира някакво скарване с БСП, кандидатира се за кмет на Стара Загора. Взе 600 гласа, а БСП загуби изборите с 400 гласа. ГЕРБ управляват Стара Загора оттогава. Това е нейната заслуга в българската политика.

Убеден съм, че едва ли и 0.0001% от избирателите на „Продължаваме промяната” са съгласни 90% от техните 8 лв. да отиват при Нонева.

Не е луд който яде баницата, а който му я дава. В случая Петков и Василев, подписали това споразумение, с което Нонева ще прибере към 20 млн.лв., без да си мръдне пръста.

Магазин за Акумулатори

Напомням, това са бюджетни пари, изработени от всички нас, не само от избирателите на ПППП или на ПД Социалдемократи.

Затова имам предложение. Като парите ще ходят към Стара Загора, поне да има обществена полза от тях.

Вземете ги от Нонева. Дайте ги на Берое.

Материалът МАСОНИ в Новините Днес: Бившата любовница на Николай Камов взима 20 млн. от субсидията на Кирил&Асен е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button