Криминални

Мъж преби жена си в Бургас, а после рева в патрулката

Мъж на видима възраст – 45-50 години бе арестуван снощи, след като преби жена си на паркинг в широкия център на Бургас. Инцидентът се разигра около 21:40 часа, пише „Флагман“, позовавайки се на очевидци.

Тогава пътуващият на пасажерската седалка на джип с бургаска регистрация започва да крещи по жена си, и да я налага.

Дамата излиза от купето, след което агресорът я последва. Той отпива от кенче бира, захвърля го на земята и притиска жената до джипа с настояване незабавно да му отговори на следния въпрос: „Къде беше последния час?“, крещи мъжът многократно и изобщо не се спира, дори когато тя му казва: „Моля, те причиняваш ми болка!“.

В един момент той започва да я души и налага, а след това и нанася няколко удара.

Екшънът е заснет от охранителна камера, а до по-сериозен инцидент не се стигна благодарение на намесата на случаен гражданин, които незабавно подава сигнал на телефон 112.

Проверка по рама

Екипът на Първо РУ Бургас идва за по-малко от 2 минути до мястото на инцидента, след което биячът побягва, но бързо е арестуван. В патрулния автомобил той започва да циври и да обвинява жена си, че заради нея ще лежи 24 часа в ареста.

От думите, които изрича, ревейки в патрулката, става ясно, че това не е негов първи арест и друг път е задържан заради жени.

Това е пореден случай на домашно насилие, на който се отзовават полицейски служители. В последните две години се регистрира ръст на подобни сигнали – над 80 %. Статистиката обаче не дава точни данни, защото много от жертвите не подават сигнал в полицията.

Криминално

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort