Счетоводна Къща ИРМАТИ

Mercedes представя електрически SUV на 18 април

Последните няколко дни заглавията се въртят около Mercedes, като от една страна компанията представи електрическата S-Klasse, а от друга върна 6.0-литровия V12 при най-луксозния Maybach. Днес от марката отново се връщат към моделите на ток и показаха снимка на квадратно SUV, което ще дебютира на 18 април.

Mercedes-Benz EQB ще бъде представен на автомобилното изложение в Шанхай и най-вероятно ще бъде електрическата версия на кросоувъра GLB. Снимката разкрива подобни форми като тези на модела с разлика единствено в предната част.

Електрическият модел ще получи променена предница, която ще се изразява в нова решетка, без отвори, както и променени фарове. Останалите опции най-вероятно ще са идентични с тези при GLB, като най-вероятно ще бъде запазена възможността за версия със 7 места.

Според различни източници моделът ще се предлага с три варианта на електромотори, най-мощният ще генерира 335 конски сили, а останалите съответно 268 конски сили и 261 конски сили. Батериите ще са с капацитет от 60кВч и 110кВч и ще осигуряват пробег от поне 400км с едно зареждане.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ, АКО ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ И ЖЕЛАНИЕ.

Счетоводна Къща ИРМАТИ
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Posts
Харесайте нашата Facebook страница