16.8 C
София
неделя, май 28, 2023

Министър на ПП се изповяда: „Извинявайте за провалената промяна“

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Топ новината от вътрешния политически живот – решението за ротационно правителство с ротационен премиер между ПП-ДБ и ГЕРБ очаквано повлече огромно разочарование.
„Моля всички, които ме последваха, за да направим България по добро място – като променим системата политически, да приемат моите извинения. Не се справих. Реших че са назрели условията и хората имат нужда от промяна. Извинете ме. Подведох ви“, написа във фейсбук министърът на транспорта от четворната коалиция Николай Събев.

Той не за първи път показва огромно разочарование от своите (бивши) съратници – след загубата на априлския вот поиска оставките на Асен Василев и Даниел Лорер от ръководните постове в ПП.
„Имам политическо гадене“, реагира още снощи и бившият депутат от ДБ Кремена Кунева. Все пак тя остави за днес по-трезвите оценки.

Видно от социалните мрежи, много от редовите симпатизанти на ДБ и ПП мислят като Събев и Кунева. Естествено, съществуват и противоположни мнения.
Очакват се брожения и в ГЕРБ. Партийният актив е в шок от новината, макар официално да мирува. Недоволството може да стане и гласно, ако се окаже вярно съобщението на Настимир Анананиев  (ПП) от снощи, че ГЕРБ получава едно единствено място в ротационното правителство – това на Мария Габриел.

Проверка по рама

Материалът Министър на ПП се изповяда: „Извинявайте за провалената промяна“ е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ