22.8 C
София
сряда, юни 7, 2023

Moscow Poly представлява Русия на изложението за образование в ОАЕ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

GETEX е мощна платформа за намиране на студенти и партньори в образованието. Сред участниците в изложението са университети от Обединените арабски емирства, Франция, Индия, Канада.
Всяка година изложението привлича повече от 35 000 местни и чуждестранни студенти, които завършват колеж и търсят къде да продължат професионалното си образование. Чрез събитието десетки хиляди студенти от Близкия изток, Северна Африка и азиатския субконтинент вече са се записали в повече от 80 институции в Северна Америка, Европа, Азия и Австралия.

Както отбеляза Юлия Давидова, заместник-ректор по международните въпроси на Московската полиция, това е добра платформа за установяване на връзки с други университети. Представители на университета вече са разговаряли с делегациите на Индия и Иран и са се договорили за по-нататъшна съвместна работа.
– Имаме искане за създаване на съвместни образователни програми с близкоизточни университети – каза Юлия Давидова. – На първо място, говорим за електрически превозни средства. Привличаме студенти от страните от Персийския залив и Дубай се превръща в притегателен център за международния бизнес и столица на автомобилното потребление.
Проверка по рама

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ