30.8 C
София
неделя, юни 23, 2024

Мото Клуб „Пророците“ МС гр. Петрич проведе 10-ти Национален Мото Събор

ПРОЧЕТИ СЪЩО

10-ти Национален мото събор се проведе през изминалата събота в гр. Петрич. Организаторите мото клуб „Пророците“ МС гр. Петрич бяха подготвили за гостите добра обстановка, рок концерт, игри, състезания, томбола с много големи награди и изненади. Висок адреналин и скорости на макс се видяха на пистата в Кърналово.  Съборът се проведе на хижа Беласица. Събитието стана реалност с помощта на Община гр. Петрич и спонсорите Evans, SELLMAX, СТОНАС ГРУП, ETICOM и др.

Президента на мото клуб „THE PROPHETS“ MC BULGARIA Бисер Касабов връчи поздравителни грамоти на президентите от други мото клубове, които го уважиха с присъствието си. „Ние сме едно семейство и идеята на тези събори е нови запознанства и да поддържаме връзката, която сме изградили във времето. Целият клуб и всички членове са дали много от енергията и времето си, за да се състои това събитие. Благодарни сме на общината и нашите спонсори, без които нямаше да успеем. Помагаме си така, както си помагат семействата. Опитваме се да сме в полза на обществото, тяхната и наша безопасност на пътя“ – каза пред нас президента на клуба.

На събора видяхме гости от Македония, Сърбия, Германия и др. Макар лошото време и обилният дъжд, който се изля в по-късните часове, много от гостите не се отказаха и продължиха да се забавляват. Съборът беше и като атракция за любителите на мотоциклети, да се видят много модели, които са целият живот за някой хора. Мотористите казват, че тази страст е в кръвта им и това не се придобива или наследява. Това или го имаш или НЕ. По-долу ще видите избрани снимки от събора.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Проверка по рама

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ