18.8 C
София
сряда, юни 7, 2023

Може ли една жена да изглежда модерна, стилна и привлекателна след 50 години?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Всичко е въпрос на желание и способност да избирате правилните неща. Затова си струва да научите за 5 съвета, които ще помогнат на зрелите дами да изглеждат привлекателни, като същевременно дават шанс дори на младите.
Нужни са ви маратонки в гардероба

Много жени над 50 години носят само обувки и ботуши. И честно казано, удобно ли е? Равните обувки са най-доброто решение, за което можете да се сетите. Маратонките осигуряват максимален комфорт при ходене и ще могат да покажат, че една жена все пак разбира нещо от модата. Маратонките могат да се комбинират дори с:
1) Рокли.

2) Поли.
3) Дънки.

Проверка по рама

В съвременния свят те са универсално решение, така че тази техника трябва да се използва редовно, за да демонстрирате своя вкус.
Дрехи, които развалят изисканата визия

Актуални модели чанти

Подобна техника трябва да се използва от всички дами, които следят за имиджа си. По някаква причина на мнозина изглежда, че могат да използват една чанта няколко години, ако не загуби външния си вид. Освен това много хора купуват висококачествени стоки, които не се износват дълго време.
Експертите отдавна са казали, че подобна техника е пагубна. По-добре е да купувате дамски чанти веднъж годишно и да ги използвате. Всеки сезон има нови модели. А както знаете, дамската чанта е основен аксесоар, на който всеки обръща внимание. 

Старите дрехи трябва да са разчистени

Магазин за Акумулатори

Разглеждайки гардероба на жени над 50 години, можете да намерите много неща, които са купени преди повече от 10 години. На много дами изглежда, че всички тези неща са все още стилни, с високо качество и запазват външния си вид.
Такава техника води само до факта, че жените използват стари дрехи, от които им е жал да се отърват. И най-важното е, че няма причина да купувате нещо ново за себе си. По-добре е да се отървете от всички стари неща без колебание и ще има страхотна причина да купите нещо специално за себе си.

Черното е в миналият век: 4 цвята връхни дрехи за стилна визия през пролетта

Модерни детайли във външния ви вид
Не винаги е възможно или смело да добавяте нови и модерни неща към собствения си имидж. Много дами напълно се страхуват да експериментират, защото смятат, че другите около тях може да не разберат. В този случай е достатъчно постепенно да добавяте модерни неща към вашето изображение. Няколко примера:

1) Часовник с квадратен циферблат.

2) Масивни декорации.

4) Необичайни гривни.

Смесване на стилове

На 50 години винаги се формира определен образ и стил, който дамите не могат да откажат. Има универсално решение: смесете стил, като добавите нови елементи към визията си.

Смесването на стилове не е никак трудно, особено след като изображението може да се промени за кратко време, постигайки перфектния баланс.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ