2.6 C
София
четвъртък, декември 7, 2023

Мръсни номера в Новините Днес: „Той е змия в пазвата“! Борис Бонев играе срещу Васил Терзиев

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

„Неосъщественият политик Борис Бонев, лидер на уж съдружната на ПП-ДБ формация „Спаси София“, е „змия в пазвата“. Мъжлето, което дори е водач на нашата листа за местните избори в столицата, играе срещу кандидат-кмета ни Васил Терзиев“, разкри ексклузивно пред Новините Днес източник от умнокрасивитета, бесен на мръсните номера на Борис Бонев.
Според фена на „Продължаваме промяната“ приятелчетата на тартора на „Смучи София“, както се подиграват вътре в коалицията с нежната дружинка на Борис Бонев, умишлено засипват с негативни коментари кандидат-кмета на ПП-ДБ в социалните мрежи за връзките на фамилията му със зловещата „Държавна сигурност“.

„Не може да си водач на листата на коалицията, а твоите хора да се гаврят с Васил Терзиев. Това е от ония особено мръсни номера, на които са способни само изявените нехетеросексуални мъже. Борис Бонев така и не можа да преживее, че не той играе са София, а го избутаха на второ място и е „само“ водач на листата и сигурен общински съветник, какъвто свикна да е през последните години“, ядосва се активистът на ПП-ДБ.
Очаквайте грандиозен скандал с Борис Бонев само в Новините Днес

Материалът Мръсни номера в Новините Днес: „Той е змия в пазвата“! Борис Бонев играе срещу Васил Терзиев е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ