19.8 C
София
понеделник, октомври 2, 2023

Мръсотия в Новините Днес: Горският на Румен Вълка става зам.-министър

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Несменяемият от десетилетия директор на Югозападното държавно предприятие Дамян Дамянов се стяга за зам.-министър на земеделието и горите в извратения кабинет на „чегъртаните“ ГЕРБ и „чегъртащите“ ПП, научи Новините Днес.
През април лесничеят, спряган като „горския на Румен Вълка“, бе натирен след десетилетия начело на ЮЗДП, а на мястото му седна инж. Благой Милев от Държавно горско стопанство „Добринище“. Сега покрай ГЕРБ-ПП Дамянов се връща на бял кон директно като заместник на Кирил Вътев – министъра на земеделието и храните.

Любопитен факт за Югозападното държавно предприятие под властта на Дамян Дамянов е, че през последните 3 години е буквално раздирано от поредица от скандали, след като стана ясно, че на брега на язовир „Искър“ в едноименното държавно горско стопанство към това предприятие изникнал триетажен незаконен хотел на Румен Гайтански – Вълка, който уж бил ремонтирана стара работилница.
След дълга битка все пак съдът реши да се бутне незаконният комплекс.

Материалът Мръсотия в Новините Днес: Горският на Румен Вълка става зам.-министър е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ