България

Мутра плаши Новините Днес заради изритания от „Гранична полиция” Светослав Костадинов (МВР се чисти от продажните ченгета на ГЕРБ )

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Мутра, скрила се зад имейл whoyoubol1@abv.bg с фалшивото име Иван Иванов, заплаши директно Новините Днес с хакерска атака, ако не свалим нашата новина за уволнения директор на Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Драгоман“ комисар Светослав Костадинов.

 

Само в Новините Днес: Уволниха от МВР висш полицай, разпъвал чадър над контрабандни канали на ГЕРБ

Заплахата е типичен пример за колаборация между организираната престъпност и представители на висшия ешелон МВР, назначени от мафиотската партия ГЕРБ, срещу което вътрешния министър Бойко Рашков вече поведе битка.

Проверка по рама

Бабаитът заплашва Новините Днес със срив, ако не скрием новината за ченгето с канал за бежанци

 

С писмо до електронната поща на Новините Днес „Иван Иванов”пише, че трябва да свалим новината за корумпираното ченге, което по неофициална информация е движило и контрабандните канали на Бойко Борисов и сенчестите бизнесмени на ГЕРБ през ГКПП-Калотина, иначе ще бъдем ударени от хакери.

 

Материалът Мутра плаши Новините Днес заради изритания от „Гранична полиция” Светослав Костадинов (МВР се чисти от продажните ченгета на ГЕРБ ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button