България

Мутрата е за лудница: Радев вече можело да се нарече българоубиец

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Заради Радев и неговата шайка вчера и днес 400 българи загубиха живота си. Радев спокойно вече може да се нарече българоубиец. Това каза днес в Перущица бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по повод починалите от COVID-19 през изминалите две денонощия. Както е известно от историята, прозвището Българоубиец носи византийският император Василий II, който през 1014 г. побеждава армията на българския цар Самуил и ослепява пленените 15 000 войници, като на всеки 100 оставя по един с едно око, за да води останалите.

„С Кантарджиев и Балтов си говорихме вчера – дали вече има спасение за българите освен Господ. Няма легла, няма медикаменти, няма план. Закриха НОЩ, изчегъртаха проф. Кантарджиев, рядко добър човек. Проф. Балтов го свалиха от операция, пациентът се събужда от операция – няма го – изчегъртан“, обобщи Борисов.

Бившият премиер посочи, че ако не били изборите, щял да се върне за две седмици, да оправи бакиите и пак да се върне на Банкя. За Борисов единственият изход от ситуацията е незабавна оставка на Радев и „шайката около него“.

Конфликтът между президента Румен Радев и Бойко Борисов върви вече няколко години, но с наближаването на предсрочните парламентарни и редовните президентски избори на 14 ноември атаките срещу държавния глава и назначеното от него служебно правителство са във фокуса на цялата предизборна кампания на ГЕРБ.

Коментари

Коментара

Проверка по рама
loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button