7.7 C
София
вторник, февруари 27, 2024

My Big Fat Greek Wedding 2 / Моята голяма луда гръцка сватба 2 2016 Онлайн. Къде да гледаме My Big Fat Greek Wedding 2 / Моята голяма луда гръцка сватба 2 2016 , резюме и информация за филма.

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не забравяй да споделиш статията с твоите приятели в социалните мрежи !

Историята този път ще ни срещне с Парис, порасналата дъщеря на Тула Портокалос, която още работи в гръцкия ресторант на родителите си, но е на прага да завърши средното си образование и да напусне семейната къща, за да продължи да учи в колеж. По стечение на обстоятелствата ще се окаже, че родителите на Тула, изправени пред своите семейни проблеми, всъщност никога не са били официално женени. Така още една сватба започва да се очертава на хоризонта. Ще може ли това голямо, лудо и много гръцко събитие да помогне за сплотяването на цялото огромно и откачено семейство?

 • Жанр: 2016, Комедия, Романс
 • дата на излизане: 23-03-2016
 • Ако My Big Fat Greek Wedding 2 / Моята голяма луда гръцка сватба 2 2016 представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
  Гледай My Big Fat Greek Wedding 2 / Моята голяма луда гръцка сватба 2 2016 Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

  Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

  Проверка по рама

  Филми онлайн без реклами

  ПРОЧЕТИ СЪЩО

  ПОСЛЕДНИ НОВИНИ