България

На вниманието на Бойко Рашков: Кметът на ГЕРБ в Стамболийски броил 2 млн. за изборите на ромски барони, вади още 2 000 000 на 14 ноември

На вниманието на вътрешния министър Бойко Рашков! Кметът на ГЕРБ в Стамболийски – Георги Мараджиев, на миналите избори е платил 2 млн. на циганските босове за купуване на гласове в полза на хунтата.

След разследвания на Новините Днес: Спецченгета ровят имотите на богатия кмет от ГЕРБ Георги Мараджиев


Новината разкри ексклузивно пред Новините Днес източник от общ. Стамболийски, отвратен от престъпленията на градоначалника с крадлив нрав.

Колко обществени поръчки са окрадени, за да може Георги Мараджиев да задели 2 млн. за избори, пита Новините Днес


Мараджиев, който по неведоми начини в момента е един от най-богатите гербопитеци, държал сумата кеш в дома си преди вота на 11 юли. Два дни преди изборите – на 9 юли, по сигнал МВР-Пловдив претърси имотите на Мараджиев, но парите не бяха открити.

 

Проверка по рама

КРАЖБИ БЕЗ КРАЙ: Кмет от ГЕРБ вдигна палат в Цигов чарк с бетон на аванта. Наглият Георги Мараджиев се хвали и с мерцедес за 200 бона (СНИМКИ + ВИДЕО)


Причината е, че полицейска къртица на престъпния кмет изпяла операцията. Така буквално един час преди обиска Георги Мараджиев се отървал от чувалите с пачки, като ги предал на ромските барони, които да осигурят нужните на ГЕРБ гласове, за да се закрепят отново във властта.

 

Сигнал до Новините Днес: Вижте как мафията ГЕРБ е уредила дъщери, братовчеди, сестри, чичовци, вуйни и лели на държавна хранилка! (Перфектни данни за прокуратурата)


По старата изпипана мафиотска схема за изборите 2 в 1 на 14 ноември кметът на Стамболийски се е отчел пред Баце с нов транш 2 млн., които отново ще отидат към гетата, за да подменят вота на българина, категоричен е информаторът на
Новините Днес.

Като признание за стореното престъпление, Мутрата седна до сръчния си кмет при последната разходка в Пловдив, на която Бойко избълва поредната порция умотворения срещу президента Румен Радев.

Магазин за Акумулатори

Според добре информирания читател на Новините Днес тайната цел на визитата на Баце всъщност е била да провери как върви изборната търговия и дали гербопитеците в региона имат нужните средства за готвеното масово купуване на гласове в ромските махали.

Материалът На вниманието на Бойко Рашков: Кметът на ГЕРБ в Стамболийски броил 2 млн. за изборите на ромски барони, вади още 2 000 000 на 14 ноември е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button