21.3 C
София
понеделник, септември 25, 2023

Набутаха бивш на Деси Слава в „Игри на волята“, лъсна голяма тайна СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Мартин Николов – Елвиса не е единственият мъж в новия сезон на „Игри на волята“, който е имал отношенията с известна фолк певица. За никого не е тайна, че той преживя бурна любов с Емануела. Оказа се, че един от мачовците от новия сезон на риалити формата е имал връзка с друго голямо име от родния попфолк. 
Но тази любов му изяжда главата и се сбогува с мечтата си да стане футболист. Неговият мениджър прекъснал правата му на футболист веднага щом разбрал за авантюрата му с певицата. 

Красивият Богомил Мастагарков е сочен за българския Кен и за първи път признава, че голямата му любов е певицата Деси Слава. Той се оказва поредното младо спортисче, което е записала в секс тефтерчето си. 
 
„Занимавам се с мода от над 10 години. но също така съм се занимавал професионално и с футбол. Успехите ми във футбола започнаха още на 12-13 годишна възраст от турнири във Франция и Италия, където спечелих индивидуални награди. Бях забелязан от мъжкия отбор на „Локомотив Пловдив“, оттам дойдоха и другите ми успехи. Получих обаждане и от личния мениджър на Димитър Бербатов – Емил Данчев“, разказва за себе си мачото, който работи като модел в чужбина. 

Проверка по рама

„По време на футбола срещнах и първата си любов – певицата Деси Слава. Искаше да ме снима в неин клип, но аз отказах. Един приятел ни направи среща и изпитах първата си тръпка. Поканих я да ми бъде дама на бала, тя прие и бях като една огромна атракция. 
Моят собственик на клуба се подразни на това нещо и реши да прекъсне моите права. Бях в много добра форма. Куфарът ми беше качен на рейса за чужбина и ме свалиха директно от него. Бях като попарен и ми тръгнаха сълзи от очите. Това ми беше една от най-големите мечти“, признава той и дори сега очите му се пълнят със сълзи при спомена./show.24-chasa.eu

 
Блиц

Магазин за Акумулатори

Статията Набутаха бивш на Деси Слава в „Игри на волята“, лъсна голяма тайна СНИМКА е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ