22.8 C
София
петък, юни 14, 2024

НАДЕБЕЛЯЛ! Асен Василев загуби дело, ще плаща на Делян Добрев

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Асен Василев загуби делото, което водеше срещу Делян Добрев за 250 000 лв. Бившият финансов министър водеше дело срещу депутата от ГЕРБ и председател на Комисията по енергетика, защото бил надебелял от нерви заради критиките на бившия енергиен министър.

В мотивите си Василев бе посочил няколко причини – основно телевизионни участия на Добрев, в които той споменава бившия финансов министър и коментира теми и действия, които го засягат пряко. Други примери, посочени в документа, са публикации в личния профил на Делян Добрев и изказвания от парламентарната трибуна.

Темите, които са засегнати, са свързани с „Лукойл“, „Джемкорп“, изтеглени дългове в полза на държавата, „левчето за литър гориво“, дерогацията, „Литаско“ и др.

Съдът обаче е отхвърлил предявения иск на Асен Василев и сега той трябва да заплати 18 000 лв. на Добрев за съдебни разноски пред настоящата инстанция.

Решението подлежи на обжалване пред САС в двуседмичен срок.

Проверка по рама

„Асен Василев ме съди, затова, че се е почувствал обиден… И знаете ли какво пише в жалбите – напълнял!

Напълнял от това, че аз го критикувам. И защото е напълнял, иска 250 хиляди лева обезщетение.

Само че аз като гледам в парламента, не виждам един, който да не е напълнял. Не мисля, че напълняването му се дължи на моите политически атаки към него“, коментира преди време Добрев желанията на Асен Василев да го осъди.

Материалът НАДЕБЕЛЯЛ! Асен Василев загуби дело, ще плаща на Делян Добрев е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ