16.7 C
София
сряда, февруари 28, 2024

Надежда Ковачева спечели „Гласът на България“, а Слави я отсвири преди 7 години заради…

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Надежда Ковачева спечели последния формат на „Гласът на България“ и предизвика бурни реакции в социалните мрежи, където мнозина не бяха съгласни, че именно тя е големият победител в шоуто.

По-паметливите обаче, се сетиха, че всъщност това не е първата поява на Надя в телевизионно шоу. През 2016 година 11-годишната тогава Надежда се явява на кастинга за нова сценична партньорка на друго дете-чудо – г-н Андреев. Талантливото момиченце изпя песента на Крисия „Детска планета“ и се справи повече от добре със задачата си.

Мариана Попова стана още по-категорична за „Гласът на България“, този път е страшно

Сценичното й присъствие тогава бе завидно, като тя демонстрираше даже и малко по-нахакано поведение, като отговаряше на Слави и продуцентите, пръсна чар и логично спечели симпатиите на зрителите.

В крайна сметка Надежда стигна до финалната пресявка, но Слави имаше друг фаворит. И така „панагюрското славейче“, както Дългия нарече, бе отсвирена, а изборът на продуцентите бе друго момиче, което днес никой не помни, пише „Флагман“.

Проверка по рама

Днес Надежда Ковачева е „Гласът на България“, а ситуацията за нея тепърва много ще се променя./show.24-chasa.eu

Блиц

Статията Надежда Ковачева спечели „Гласът на България“, а Слави я отсвири преди 7 години заради… е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ