2.6 C
София
четвъртък, декември 7, 2023

НАГЛОСТ: Рена Стефанова счупи 12-и гръден прешлен на пенсионерка при ПТП, напира за кмет на Русе, бутана от Дедо Еконтий (ДОКУМЕНТ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Веселата юристка на Дедо Еконтий Рена Стефанова, която напира напусто за кмет на Русе, е блъснала възрастна софиянка на пешеходна пътека, при което счупила 12-и гръден прешлен на своята жертва, което е средна телесна повреда.
Само в Новините Днес: Не хабете бюлетини – Рена Стефанова аут от битката в Русе, балотажът е между ГЕРБ и БСП (СОЦИОЛОГИЯ)

Това не пречи на изпадналата от парламента Рена да напира да управлява Русе, подтиквана от интересите на печално известния бивш транспортен министър от ПП Николай Събев – Еконта.

Това научихме от прокурорското споразумение с Рена Стефанова, публикувано от Пик.
СВИНСКИ ЧЕРВА: Депутатка от ПП набута съдружника си в НС (Рена Стефанова обслужва и Ники Еконта)

Именно по настояване на Дедо Еконтий дългогодишната му юристка в спедиторската фирма бе изтъпанчена за кандидат-кмет, въпреки че през 2021 г. като депутат едва не уби възрастната столичанка Дима Асенова Димитрова на пешеходна пътека. И макар все още да е под условията на изпитателен срок, бившата депутатка не видя нищо притеснително и имаше наглостта да се кандидатира за кмет.

Според очевидци в момента на катастрофата Стефанова била неадекватна. Нейни познати твърдят, че тя редовно изпивала по няколко чаши вино. Във въпросния ден обаче тестът за алкохол на Стефанова бил отрицателен.
Именно това позволило на Стефанова да сключи изключително леко споразумение с прокуратурата. След инцидента нейната жертва се озовала в гипсово корито със счупен гръден прешлен.

Проверка по рама

От споразумението личи и каква безумна маневра направила Стефанова, за да се стигне до инцидента.
РАЗКОЛ в Новините Днес: Веселата юристка на дедо Еконтий Рена Стефанова разцепи ПП-ДБ, изборите в Русе са загубени

Според прокуратурата тя „нарушила правилата за движение, като не била достатъчно внимателна и предпазлива и не пропуснала пресичащата от ляво на дясно спрямо посоката й на движение при прилежащата пешеходна пътека Димка Димитрова.“

Видно от документа Стефанова сключила и възможно най-лекото споразумение с прокуратурата – само 3 месеца лишаване от свобода с 3 години изпитателен срок.

Материалът НАГЛОСТ: Рена Стефанова счупи 12-и гръден прешлен на пенсионерка при ПТП, напира за кмет на Русе, бутана от Дедо Еконтий (ДОКУМЕНТ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ